Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vabroušek na ironmanu v Brazílii dvanáctý

tisková zpráva | 11.11.2014 | přečteno: 2508×

Český triatlet Petr Vabroušek obsadil na ironmanu ve Fortaleze v Brazílii dvanácté místo. V úvodní disciplíně mu daly zabrat obrovské vlny a ztrátu, kterou nebral, už nedokázal vymazat. Všem triatlonistům život znepříjemňovaly obrovské vlny v plavecké části, silný vítr při cyklistice a nechybělo ani obrovské vedro.

V Brazílii se bojovalo na tratích 3,8 km plavání, 180 km na kole a 42,2 km běhu. Vabrouškovi se nevedlo v moři, kde nabral ztrátu. Pak sice bojoval, ale na umístění v elitní desítce to nestačilo a doběhl na 12. místě v kategorii profesionálů, 19. V celkovém pořadí.

„Prošel jsem si peklem a po ztrátě z plavání se mi uz do závodu o TOP 10 proniknout nepodařilo. Moře nabídlo dvoumetrové vlny, na kole to byla sólo jízda v silném větru a na běhu bylo 35 stupňů.,“ zhodnotil na facebooku Vabroušek.

Zvítězil domácí závodník Guilherme Valenza Manocchio před Španělem Eneko Llanosem a dalším Brazilcem Thiagem Vinhalem. Mezi ženami byla nejrychlejší Američanka Haley Churaová před Arianou Monticeliovovu z Brazílie a další Američankou Jessie Donavanovou.

Výsledky: Ironman Brazílie, Fortaleza

Muži: 1. Guilherme Valenza Manocchio (Bra) 8:30:15, 2. Eneko Llanos (Špa) 8:32:02, 3. Thiago Vinhal (Bra) 8:52:54, …, 12. Petr Vabroušek (ČR) 9:36:46.

Ženy: 1. Haley Churaová (USA) 9:09:20, 2. Ariane Monticeliová (Bra) 9:41:55, 3. Jessie Donavanová (USA) 9:51:33.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 11.11.2014 12:29:46

Český triatlet Petr Vabroušek obsadil na ironmanu ve Fortaleze v Brazílii dvanácté místo. V úvodní disciplíně mu daly zabrat obrovské vlny a ztrátu, kterou nebral, už nedokázal vymazat. Všem triatlonistům život znepříjemňovaly obrovské vlny v plavecké části, silný vítr při cyklistice a nechybělo ani obrovské vedro.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.