Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Sledujte živě Xterru Hawaii s českými zástupci

Sledujte živě Xterru Hawaii s českými zástupci
foto: Xterra

Michal Piloušek | 29.10.2017 | přečteno: 4911×

Xterra sice nenabízí tak propracovaný přenos jako Ironman, ale délka závodu okolo dvou a půl hodiny je daleko vstřícnější pro běžného sportovního fandu, a přenos je tak opravdu zábavný. Start je ve 20 hodin v neděli 29. října našeho času. SLEDUJTE ŽIVĚ

Na stránce http://www.xterraplanet.com/worlds/ se nabízí hned několik možností, jak sledovat dění v resortu Kapalua na Maui. Nejzábavnější pravděpodobně bude sledování Youtube přenosu, kdy ale nečekejte motorku před prvním závodníkem. Terén, kterým Xterra vede, to jednak neumožňuje, a navíc na spoustě míst pojedou bikeři rychleji než motorky.

Pravděpodobně uvidíme průjezdy závodníků zásadními místy – start, přeběh do druhého kola plavání, depo, několik rozcestí na kole, druhé depo, dalších několik rozcestí na běhu a samozřejmě cíl. Navíc v athlete trackeru můžete „googlit“ vaše favority. Pro jednodušší orientaci přinášíme na konci článku přehled startovních čísel českých závodníků.

Dalším zdrojem informací bude oficiální Twitter a Facebook závodu, kam budou odborníci a bývalý profesionálové přidávat postřehy ze závodního dění.

Oproti Ironmanu pracuje Xterra s omezenějším rozpočtem, proto je přenos jednodušší, ale na druhou stranu, záběry na bikery v terénu, v překrásné přírodě, závodní akce v rozumné době trvání, to vše dělá z Xterry oproti Ironmanu možná i zábavnější podívanou.

Elite ženy

# 54 Helena Karásková

Age group ženy

#120 Irena Klingorová

#144 Sandra Pytlíková

Elite muži

#27 Jan Kubíček

Age group muži

#354 Karel Dušek

#364 Ondřej Petr

#831 Jaroslav Balatka

#849 Zdeněk Orner

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Pilda Michal muž 29.10.2017 05:49:55

Xterra sice nenabízí tak propracovaný přenos jako Ironman, ale délka závodu okolo dvou a půl hodiny je daleko vstřícnější pro běžného sportovního fandu, a přenos je tak opravdu zábavný. Start je ve 21 hodin v neděli 29. října našeho času.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.