Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Mattoni Grand Prix prošla přerodem od elity k veřejnosti [článek]

Mattoni Grand Prix prošla přerodem od elity k veřejnosti [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 06.09.2011 10:50:09

Psal se letopočet 1996 a byl to pouhý rok od prvního ročníku pražského maratonu v italsko-české režii, když na jaře v neskutečném lijáku protnul cílovou pásku nového desetikilometrového závodu jako první Keňan Laban Chege v čase 28:10. Kdo by tehdy čekal, že se stejný závod později stane odrazovým můstkem pro závodní běhání širokých mas.
Odkaz na článek

Praha - Modřany

10 km: 0:44:43 (1996)
maraton: 3:59:58 (1996)

olaf, muž 06.09.2011 14:13:22

Ano ten první ročník v bouřce si pamatuji. Druhý den jsem běžel svůj první maraton.

Motto: dalkovepochody.cz - informační servis dálkových pochodů

Celkem 6856 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:47:59 (2007)
půlmaraton: 1:46:39 (2010)
maraton: 3:53:44 (2012)

ipeterka muž 06.09.2011 16:23:46

Letos jsem se na Mattoni Night Grand Prix přihlásil, když jsem ale viděl trasu, tak jsem si říkal, že jsem neudělal dobře. Vzhledem k tomu, že budou muset rozdělit Pařížskou na několik pruhů, bude tam patrně tlačenice. Už to není závod. Je to společenská událost. Doufat, že si tam člověk zaběhne slušný čas, je marné. Takže další pokus až na Běchovicích. Tam je sice těžká trať, ale nejsou tam zácpy.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.