Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » INTUITIVNÍ TRÉNINK: Závodění [článek]

INTUITIVNÍ TRÉNINK: Závodění [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 18.07.2008 09:56:50

Velmi vela pravdy je v tom vyjadreni, ze umenie predat vsetko je vrodenou vlastnostou. Je to taka ista dolezita sucast talentu sampiona, ako vysoke VO2max, zdrave a dlhe nohy a silne a velke pluca na lahkom rame (postave). Ked sa k tomu prida treningova pila a davka stastia, tak je to kombinacia zrela na olympijske medaile. Ak nieco z tohto chyba, a lpie sa na vysledkoch, tak logickym vyustenim je frustracia. Hrat sa treba a najma mat z toho radost.

administrator 03.04.2010 13:32:32

Pavel Novák se s námi v tomto díle podělí o zkušenosti s tím, když se chcete naplno věnovat tréninku, a přitom už je váš čas omezený dalšími povinnostmi. Ukazuje cestu, jak se s podobnou situací vyrovnal on, ať už díky intuici, nebo neuvěřitelné píli a houževnatosti. Vzít si k srdci jeho rady týkající se přístupu k závodění rozhodně stojí za to, ať se jedná o jakékoli délky běžeckých tratí, druhy povrchů a výkonnostní úrovně. 
Odkaz na článek

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.