Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » skusenosty,kvalita,zivotnost,Sporttester Sigma Onyx Fit verzus PolarF6

skusenosty,kvalita,zivotnost,Sporttester Sigma Onyx Fit verzus PolarF6

Nalezené položky: 6 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

mafo muž 14.09.2008 10:10:57

Chcem sa poradit ohladne Sporttester Sigma Onyx Fit viem ze sa to tu spomina chcem kupit Sporttester pulzmetr dlho sa rozhodujem a neny to lahke vela znaciek,nazorov kladnych,zapor­nych.Potrebujem pulzmetr s vyuzitim na rekreacnu cyklistiku.Pozeral som polary,suunta,gar­miny,sigmy.Ce­na,pomer a vychadzami sygma akurat neviem jak je to s kvalitov co sa tika remienka na Sigma Onyx Fit nakolko sa neda menit a nepredavaju sa nahradne ze ci je kvalitny,pevny a vydrzy vela rokov setrne zaobchadzanie,co sa tika tela hodiniek kvalita plastu ako aj sklicko ci neny nachylne na poskriabanie v plivom prachu,noseni­a,pouzivania ako negativne skusenosty napr.zo suunto sklicko.Dost sa u Sigmy spominaju negativne ohlasy ale pozitivne na reklamaciu.Su tieto hodinky kazove ci chybove.Zaujima ma hlavne remienok sygma verzus polar nakolko sa neda menit tvory sucast hodiniek,a sklicko kvalita,prevedenie vydrz.Ako aj rozdielnost funkci potrebnych ci zbitocnych na kolo.

Pripadne rozhodnutie medzi POLAR F6 Sporttester Sigma Onyx Fit

co je lepsie,kvalitov,po­merom,prevede­nym,funkciami potrebujem slapat na kole a ked to prezeniem aby alarm upozornil na prekrocenie TF uplne jednoduche.Dik za pomoc pri vybere.

avatar

bezim žena 19.09.2008 15:14:39

Viac ako rok pouzivam Sigmu Onyx Fit, remienok zatial v pohode, sklicko tiez, raz som menila baterku v pase a aj v hodinkach. Vacsinou ho mam na behanie, sem-tam na bicykel. Pokial to chces hlavne na bicykel, tak nema snimac kadencie, co vacsina cyklistov chce mat. Tu si mozes vyskusat demo verziu, ci ti bude vyhovovat http://www.sigmasport.de/…yx/onyx_fit/?… . Je to moj prvy sporttester, takze porovnavat si netrufnem.

avatar

Celkem 2032 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:31:37 (2008)

tovi muž 21.09.2008 18:43:58

Tu sigmu mam pomaly druhy rok, pricom po pol roku pouzivania som ich reklamoval, kvoli vynechavaniu niektorych znakov na displayi(nezvladli ironmanovsku prechadzku:)). Odvtedy ziaden problem, okrem menenia baterky, odhadom po 20–30hod pouzivania s hrudnym pasom. Nosim ich len na beh, takze velmi nemali sancu sa doodierat, preto vyzeraju ako nove. Na bike to nenosim, to si radsej uzivam volnost podla chuti a riadim sa len subjektivnymi pocitmi. Vadi mi len to, ze pri pouzivani bez pasu, ked chcem len merat cas a medzicasy a spustim stopky, tak mi po chvilke zmiznu a treba sa k nim preklikat cez menu, co je trocha neprakticke. Ale ako pises pomer cena/vykon vyhrava.

avatar

michal_L muž 27.12.2008 14:14:02

Ahoj všichni, koupil jsem si pulsmetr onyx fit a jsem s nim vic než spokojený, jen nevím jak vymazat uložené data s treninku vůbec nevím jak nevite někdo? dekuji za odpoved

avatar

marosko85 muž 09.06.2009 06:40:47

Ľudia, prosím vás nemáte niekto Sigma Onyx Easy? Mne to dnes došlo, všetko na ňom funguje ako má, iba pípanie je na ňom veľmi slabé,že to počuť iba v tichej miestnosti hoci mám silu pípnutia nastavenú na maximum. Podotýkam, že nie som nahluchlý. Má to tak byť, alebo mi poslali nejaky šmejd? Vďaka.

avatar

Ada žena 12.09.2009 09:16:49

Ahoj včera mi zrovna onyx Easy dorazil (-:. Pípání mám na minimum a i tak ho v poho slyším. Nemůže být slabá baterka? Když mi onyx easy dorazil tak jsem měla problém, že se nechtěl chytit pás (nakonec stačilo pás navlhčit (-:). A v hodně diskuzích jsem narazila na to, že baterky jsou často off než se výrobek z distribuce dostane k zákazníkovi.

Nalezené položky: 6 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.