Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Plavecké závody » Dotaz na trénink

Dotaz na trénink

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Richard93 muž 06.03.2017 08:14:55

Dobrý den. Měl bych dotaz na začátek tréningu v plavání. Za necelé 3 měsíce budu dělat přijímačky na sportovní fakultu, kde je v rámci přijímacího řízení i plavání. Potřebuji uplavat 100 metrů cca do 80 sekund (1 minuta 20 sekund). Zatím jsem byl párkrát plavat, a je to docela bída. Poprvé jsem neuplaval ani těch 100 metrů (4 bazény), po dvou bazénech sem již nemohl. To se ale po třetí návštěvě bazénu zlepšilo, kdy sem 4 bazény uplaval, a zvládl bych i další. Nicméně pokulhávám v rychlosti, momentálně jsem schopný ty 4 bazény uplavat cca za 100+ sekund. Rovněž nejsem schopný plavat správnou kraulovou technikou s hlavou pod vodou a občasným nádechem (plavu tedy tak, že mám hlavu celou dobu nad vodou). A můj dotaz tedy zní: Doporučili by jste mi zaměřit se na správnou techniku kraula, nebo se mám vykašlat na správné plavání a snažit se zdokonalit především rychlost? Jde mi hlavně o to, že to plavání není v náplni oboru, a dál bych se s ním již nesetkal, alespoň ne na nějaké sportovní úrovni.
Předem děkuji za všechny odpovědi :)

avatar

Swimkrápa muž 23.06.2017 16:21:13

Ahoj, hele mám fakultu a nevím na jaký obor se hlásíš, ale jestli je to Management tak i s plaváním se setkáš.. Já mám trenéra a přítelka měla management a stejně musela plavat.. Sice už píšu asi už pozdě, ale choď na ty přípravku co fakulta má to ti dá hodně. Hodně štěstí :-)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.