Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » koleno-bolest přichází různě (cyklo)

koleno-bolest přichází různě (cyklo)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

larry 27.07.2007 18:33:17

Čau,

mám problém s kolenem. Bolí mě jakoby od čéšky doprava a možná trochu dolu. Jedná se o pravé koleno. Loni jsem naběhal asi 1500 km a asi 3000 najezdil na kole. Někdy se stalo, že jsem v tom koleni něco zacítil, ale jen vyjímečně. Při běhu problém žádný. Teď jezdím na MTB tak, že to vychází asi na 5,500 km za 8 měsíců. Zatím neběhám, protože jsem po jakémsi únavovém zranění, které se kolena netýká. Bolest přichází někdy na 10.km , někdy na 30., někdy hned třeba 3. km. Není sice hned tak intenzívní, někdy zůstává snesitelná po celou dobu tréninku. Už se mi stalo, že mě to chytlo asi na 34.km tak, že jsem musel šlapat téměř jen levou nohou a po dalších třech km takto najetých bolest najednou zmizela. Dneska jsem spozoroval, že když si sednu na zem, pokrčím nohu a pak ji natáhnu, tak se čéška chvíli drží jako o něco zaseknutá a pak přeskočí do polohy zřejmě žádané. Pocitově mi přijde, že se zasekne spíše nahoře než vpravo nastraně. Nemám ale pocit, že by přeskakovala kost o kost. Může to mít souvislost? 4 dny jsem to mazal Ketonalem a Ibalginem a včera jsem to stejně na 17km trase cítil.

dík

avatar

Žďár nad Sázavou nebo Brno

Celkem 2784 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:07 (2011)
půlmaraton: 1:28:33 (2007)
maraton: 3:48:37 (2007)

Luckyboy muž 27.07.2007 22:05:33

me se stava trosicku neco podobneho. ale bolesti jake ty popisujes nemam. jenom se mi obcas koleno trosicku „blokne“ a je potreba na nej vyvolat opatrne tlak (na kole rozumnym slapanim) pri behu zastavit a trochu kolenem zahybat aby si „sedlo“ resp vratilo se do normalniho stavu. souvislost s timto probleme pricitam par let stare artroskopicke operaci menisku, kdy mi byla asi 1/3 menisku odebrana. ale vubec netusim co se v tom koleni muze dit.

Motto: Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos. http://luckyboyonthetrail.blogspot.cz/
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.