Boty pro začatečníka
Krul 29.10.2011 19:20:14
Ahoj , potřeboval bych poradit s výběrem bot.Chci běhat silnici. Vážím 82kg.Podle starších bot mám supinaci.Do bot bych zatím chtěl investovat tak max. 1500,– Prošel jsem pár sportovnch obchodů a rady od prodejců mně zděsily.90% nerozumí tomu co prodává.Už nevím na koho se obrátit.Hoď te mi prosím pár tipů.
Díky moc :)
Bystrouš 29.10.2011 20:21:09
Na silnici jsem spokojenej s Mizunama. Jsou to moje první Mizuna a první silniční boty a pohoda. Běhám s nima i lehkej suchej terén. Wave Precision 11 v modrý.
Brno
Pavlis 29.10.2011 21:26:30
Osobně střídám Mizuno a New balance. Mizuna jsou rychlejší, ale v zimě se na ně lepí sníh – mám je pouze na závody a tempové tréninky. V poměru cena/výkon lépe vychází New Balance. Běhal jsem i v suprových Adidasech, ale tam je cena bohužel úplně mimo. Pokud jezdíš na závody můžeš koupit boty i za poloviční cenu či minimálně s velkou slevou. Např. před závodem vokoloprýglu jsem koupil Mizuna za 1500,– v krámě je mají za 3200,–. New balance kupuju u Baběráda: http://www.babos-sports.cz/ snad opět bude objíždět závody BBP. Ondra Němec od Asicsu bývá na Hornické desítce nebo 17.listopadu v Jehnicích. Ale raději si to ověř.
Krul 30.10.2011 08:30:29
Ahoj, děkuju za komentáře a rady.Ty Mizuna nevypadají vůbec špatně,jen kupovat to přes net mi příjde nepraktické,už kvuli odzkoušení velikosti atd.Ale v okolí mám obchody jen s Nike a adidas.Nevíte o nějakém kameném obchodě v okresech NJ,FM,OV kde bych je mohl sehnat ??????
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.