Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Tri Cup Adventure uzavře novinkový Muhu Cross Duathlon v Jizerských horách

Tri Cup Adventure uzavře novinkový Muhu Cross Duathlon v Jizerských horách
foto: Muhu Cross Duathlon

tisková zpráva | 04.10.2021 | přečteno: 1147×

Rádi bychom vás pozvali druhou říjnovou neděli (10. října) do malebného městečka Jablonce nad Nisou, kde se v podhůří Jizerských hor u místní přehrady, uskuteční akce pro všechny příznivce běhu a cyklistiky. Závod v terénním duatlonu přináší jedinečnou kombinaci běhu a horského kola.

Závod je určen pro širokou veřejnost, a to i včetně dětských kategorií. Můžete tedy vyrazit na start celé rodina a zažít společně spoustu sportovních zážitků. Závod se koná pod záštitou primátora města Jablonce nad Nisou pana Jiřího Čeřovského.

Pro dospělé závodníky jsou připraveny dvě tratě. Short o vzdálenosti 2 km běh – 10 km kolo – 4 km a běh. Hlavní závod se bude odehrávat na trati Long, která se uskuteční na dvojnásobných tratích 4 km běh – 20 km kolo – 8 km běh. Dětské kategorie se budou převážně odehrávat v blízkosti Jabloneckých přehrad. Dospělé závodníky čekají atraktivní ale náročné tratě. Tratě dospělé závodníky zavedou do místních lesů, kde si užijí jak technické výjezdy, tak hravé sjezdy po trailech. Během závodu budou několikrát projíždět i probíhat Lyžařským areálem Břízky. Běžecké okruhy se budou odehrávat v blízkosti již zmíněného běžkařského areálu.

Závod je pátým a posledním dílem seriálu Tri Cup Adventure 2021, takže se zde budou rozdávat poslední body do tohoto seriálu závodů v terénním triatlonu a duatlonu. Uvidíte tedy i atraktivní souboje o celkové pořadí v tomto poháru. Hlavní hvězdou závodu, která se postaví na start, bude česká nejúspěšnější triatlonistka Helena Karásková Erbenová (pětinásobná mistryně světa a dvojnásobná účastnice zimních olympijských her).

Možnost přihlásit se do závodu máte zde:

https://www.czechmultisportcoaching.cz/…ss-triatlon/

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 04.10.2021 13:38:05

Rádi bychom vás pozvali druhou říjnovou neděli (10. října) do malebného městečka Jablonce nad Nisou, kde se v podhůří Jizerských hor u místní přehrady, uskuteční akce pro všechny příznivce běhu a cyklistiky. Závod v terénním duatlonu přináší jedinečnou kombinaci běhu a horského kola.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.