Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Chcete originální kšiltovku Orlice Cup?

tisková zpráva | 17.03.2016 | přečteno: 1892×

Na většině závodů se na památku rozdávají trička… na OrliceCupu jsme se letos rozhodli zajeté koleje opustit a udělat kšiltovky… pokud ji chcete, musíte se přihlásit do konce března na náš jarní extrémní závod tříčlenných týmů ve složení běh, mtb xco a kajak s možností absolvovat jej i v jednom člověku jako extrémní triatlon Orlice Man.

Čepici dostanou jak týmy, tak triatleti – OrliceMani.

Novinou oproti předchozím ročníkům je také vyhodnocení a vyhlášení nejlepšího závodníka ve své disciplíně – tedy běžce, bikera i vodáka, bez ohledu na kategorii. Můžete tedy uspět nejen týmově, ale také individuálně!

Tratě, alespoň běžeckou a bikovou si bude možné prohlédnout v sobotu 2.4.2016. V 9:00 běh, ve 13:00 MTB, sraz v místě startu a cíle.

Pro třetí ročník byl stanoven organizační limit na 150 startovních čísel (tedy týmů i triatlonistů dohromady), nezapomeňte se tedy přihlásit včas!

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 17.03.2016 16:59:33

Na většině závodů se na památku rozdávají trička… na OrliceCupu jsme se letos rozhodli zajeté koleje opustit a udělat kšiltovky… pokud ji chcete, musíte se přihlásit do konce března na náš jarní extrémní závod tříčlenných týmů ve složení běh, mtb xco a kajak s možností absolvovat jej i v jednom člověku jako extrémní triatlon Orlice Man.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.