Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Brixen Dolomiten Marathon. Dotknout se vrcholků velehor [článek]

Brixen Dolomiten Marathon. Dotknout se vrcholků velehor [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

psklenicka 26.07.2011 06:09:12

Extrémně těžký, ale také neskutečně krásný a skvěle zorganizovaný. Dva tisíce výškových metrů k alpským velikánům. Nádherné výhledy na Dolomity, které dodávají energii vždy, když už tělo uvadá. Takový je Brixen Dolomiten Marathon, který se v oblasti tyrolských Alp koná počátkem července. Letos byl mým prvním alpským maratonem.
Odkaz na článek

Jablonec nad Nisou

Luky muž 28.07.2011 17:51:02

Ahoj Petře, bylo to opravdu nádherný. Tady je ještě odkaz na pár fotek, které jsem tam udělal https://picasaweb.google.com/…itenMarathon?… Za týden na to jsem si dal ještě Ultra Zermatt Marathon :-) Super zážitek!

Motto: Každý musí jít za svými sny.

Praha 4

Celkem 28987 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:32 (2017)
půlmaraton: 1:31:11 (2016)
maraton: 3:22:15 (2015)

sklena27 muž 29.07.2011 15:12:32

>> Luky, 28. 07. 2011 17:51:02

Ahoj, pěkný fotky, je vidět, žes měl s sebou foťák :-) , já to fotil telefonem, takže kvalita nic moc… Gratuluju k výkonu na Zermattu, klobouk dolu! Tejden po Brixenu bych to nedal, jinak švýcarský akce tohohle typu mě tolik nelákají, je tam na můj vkus moc lidí, Brixen byl takovej pěknej rodinnej závod :-) , i když časem se dá asi čekat výraznej nárůst počtu běžců i v Brixenu.

Motto: Nesmí se chtít hned do druhého patra, když ještě nejsou schody. Emil Zátopek
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.