Holuša chce atakovat rekord [článek]
daniela82
02.06.2011 18:34:39
V pondělí 13. června se na pražské Julisce uskuteční 18. ročník
Memoriálu Josefa Odložila EAA Premium Meeting. Hlavním závodem bude již
tradičně běh na 1500 metrů mužů, ve kterém Josef Odložil získal
v roce 1964 stříbrnou medaili na olympiádě v Tokiu. Z domácích
závodníků se v něm objeví Jakub Holuša s ambicí překonat národní
rekord.
Odkaz na článek
makoshark
02.06.2011 23:55:51
Český rekord je 3:34.87, to je bez šance, nechce se mi věřit, že by sám Jakub Holuša tohle vyhlásil. Realističtější bude, když překoná Odložilův rekord:)
Spíš má šanci v bližší budoucnosti překonat Vydrův rekord na 800m, ale i to by mě teda (hodně příjemně) překvapilo, kdyby se mu to letos povedlo.
rudo
03.06.2011 00:56:36
>> makoshark, 02. 06. 2011 23:55:51
ved sa uvidi pocas zavodu nakolko to bol realny pokus, alebo to bolo len medialne placnutie. vstup zadarmo dokonca losovanie atd treba cim viac divakov, tak pokus o rekord moze zopar stoviek divakov navysit ?
Len aby to nebolo ako v tej poviedke o chalpcovi co stale krical : VLK! po opakovanych vykrikoch prestali ludia verit a ked vlk prisiel naozaj, tak ho uz nik nepocuval.
Raz naozaj mozno bude planovany pokus o rekord a kazdy potencionalny divak len mavne rukou a povie si – take pokusy uz pozname.
makoshark
03.06.2011 17:17:59
Tak jsem měl přesně pravdu, jeho cílem bude nanejvýš překonat Odložilův čas 3:37.6, a to ještě se tvrdí, že to chce ředitel mítinku, ne Jakub („V memoriálové disciplíně, běhu na 1500 metrů, bude mít příležitost vytáhnout se k co nejlepšímu času Jakub Holuša. Ředitel mítinku dokonce vypsal speciální odměnu, kdyby se mu podařilo překonat Odložilův osobní rekord, který má hodnotu 3:37.6 a zatím je lepší než Jakubovo maximum. „Bude mít sice za sebou velmi náročný program z minulých dnů, neboť poběží patnáctistovku v Oslo a následně ještě půlku v Göteborgu, i tak ale věřím, že by na ten čas mohl zaútočit,“ prohlásil Ševčík.“ zdroj- http://www.atletika.cz/Default.aspx?…)
Národní rekord je nesmysl, to nemá šanci teď zaběhnout.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.