Pražský půlmaraton
Vilém
26.10.2010 09:34:27
Ahoj
Chtěl bych na jaře zaběhnout pražský půlmaratón v nějakém slušném čase, ale hlavně to chci doběhnout v požadovaném limitu. Chtěl jsem běžet původně maraton, ale myslím, že bych nedokázal na něco takového natrénovat. Běh mě vždy bavil, ale vůle se musí nashromáždit v mém případě a po přečtení Murakamiho knihy „O čem mluvím, když běhám“ se nashromáždila. Měřím 176 cm a vážím 84 kg. Začal jsem běhat před třemi týdny, takže běhám pravidelně dost krátce. Běžím většinou minimálně 4,92 km za 30 minut, a pokud běžím ten den více, pak uběhnu 9,84 km za 67 minut. To jsou zatím mé nejlepší časy. Logicky malé úseky jdu rychlou chůzí, abych vydržel.
Zajímalo by mě, jestli máte někdo nějaké rady, jak vydržet a trénovat. Především se bojím zimního období a správného oblečení pro zimní běh. Taky by mě zajímalo, zda píchání v břiše můžu klidně ignorovat nebo bych měl radši zastavit a počkat. Osobně jsem schopný to ignorovat, ale nejsem si jistý, co zrovna mě píchá. Budu rád za každý názor
S pozdravem Vilém
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.