Nabuzení se na závody
Pardubice
Verbir
29.06.2010 10:23:13
Letošní sezona už je pro mě hodně dlouhá – její závodní část mi začala již v březnu. Cítím se totálně vyhaslý (bez energie). Přesto v sobotu běžím závody za družstva, kde bych chtěl něco předvést. Nevíte někdo, jak se nejlépe nabudit??
Summer
29.06.2010 10:56:48
>> Verbir, 29. 06. 2010 10:23:13
Já bych si dala do soboty volno. Dělat jen to, co Tě baví, do ničeho se nenutit, pořádně si odpočinout. Ale to asi není to, co jsi chtěl slyšet :) Jestli se totiž cítíš bez energie, tak ji pravděpodobně skutečně nemáš… Taky bych dbala na jídelníček – co nejrozmanitější, hodně ovoce a zeleniny, osvěžující salátky, jogurty… hlídat si správný poměr sacharidů, bílkovin a tuků. Možná je ještě jiná cesta, jak se nabudit, ale jestli jsi skutečně tak vyčerpaný, bála bych se zranění, přetrénování nebo i jen hloupého si zprotivení běhu. Držím palce.
Postrizin
SlavoK
29.06.2010 13:58:39
V podstate se sOC souhlasim. Treninkove bych to pojal asi takhle – to zabira na mne. Cely tyden jenom lehky beh do 10km. Jestli mas chut zrychlit tak maximalne par 4–5 ctvrtek v tempu zavodu 10k. V patek jenom takovych 6km zlehka a do toho vlozit 5–6 kratkych rovinek. Ja osobne bych si dal ve ctvrtek uplne volno, pak patecni vyklus s rovinkami a mam pocit, ze jsem uplnene nabity energii, nemuzu se soboty dockat.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.