Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Trénink se Z. Smutným: Improvizace v tréninkovém plánu [článek]

Trénink se Z. Smutným: Improvizace v tréninkovém plánu [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Vrbno pod Pradědem

Celkem 40 km
Minulý měsíc 0 km

jsemlump muž 17.02.2009 10:56:35

Chybí Buldog. Chybí Buldog. Citelně zde chybí příběh alá Buldog. Borec jenž se pere s časem na hranici limitu. Chybí tu odhodlání, motivace pro hobíky. Chybí tu silný příběh neběžce, který prahne po splnění svého cíle.

Motto: Nehraji na hodiny, minuty, vteřiny - já běhám pro krásu pohybu.
avatar

Praha-východ

Celkem 4388 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:39 (1970)
půlmaraton: 1:31:16 (1970)
maraton: 3:22:27 (1970)

Vanda žena 20.02.2009 16:16:14

paráda…jen v pražských ulicích trochu problém. Párkrát jsem něco podobného udělala, když jsem učila v Hostavicích na Palestře, což je jen kousek bokem od jedné z mých tréninkových tras. Věci potřebné pro učení jsem si ve škole nechávala – než se mi někam ztratila (a až po několika letech naštěstí opět našla) poměrně vzácná učebnice anatomie s pěknými obrázky. Snad i proto jsem tam pak radši zase jezdila busem tam a zpět a trénovala zase potom. Problém kam ale s několika důležitostmi, které se všechny najednou nevejdou do ruky jako klíče případně doklady či kus hajzlpapíru nebo třeba peníze…atd.atd. jsem ale nevyřešila. Ledvinky a podobné věci na sobě při běhu, zvláště rychlejším, opravdu nesnesu a ještě u toho mačkat stopky;)

Motto: We are the champions, my friendwe keep on fighting till the end...

administrator 03.04.2010 13:32:46

Dostávám dost velké množství dotazů k plnění tréninkového plánu a vzájemné návaznosti jednotlivých tréninkových prostředků. Nejvíce je zájem o to, jak co spolu zaměnit, když máte málo času a nestihnete trénink tak, jak je naplánován. Jistě se dá ledacos změnit tak, aby na sebe různé druhy zatížení navazovaly, ale proč si komplikovat život, když jde vše splnit jednoduše a bez problémů i v čase, který máte možnost tréninku obětovat.


Odkaz na článek
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.