Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Asics » Boty Asics prodřená pata

Boty Asics prodřená pata

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

miras2 muž 20.04.2019 23:16:25

Chtěl bych se zeptat na zkušenosti s prodřením pat a na problematiku s prodřenými patami u bot obecně. Mám s tím poslední dobou problémy. Měl jsem v posledních dvou letech New Balance, Nike. Nyní zkouším Asics. Kupuji boty v cenové hladině kolem 1500,–. Nejsem profík, běhám občas, průměrně tak 2×týdně 5–10 km. Sportuji odjakživa, myslím že vím jak si obout boty. Po důsledném zkoušení různých variant jsem nyní dospěl jako k dalším botám k Asics Gel Sileo, které mi padly jako momentálně nejpohodlnější a nejlépe sedí. Noha v ní nijak nekloktá. Botu pevně utahuji a šněruji. Nevím co bych měl udělat víc, je pevně upnutá. Ale přesto zhruba už po prvních 60 naběhaných kilometrech je znát viditelné opotřebení textilie u paty a mám strach že se brzy zase prodře. Reklamovat se to nedá.Vždycky jsem běhal v botách v této kvalitativní kategorii a nemíval jsem problém. Až posledních pár let se nemůžu zbavit dojmu, že je to spíš problém kvality bot a materiálu. Pomůžete mě nasměrovat v čem je chyba nebo jak tomu prodírání předejít ? Je objektivně nějaký zásadní rozdíl v materiálu když si koupím boty o řád dražší ?

avatar

Judson muž 20.03.2020 13:07:33

Podle mych zkusenosti to neni botou, ale clovekem. Ja prodru uplne kazde boty na pate a to az neuveritelne rychle, do 1 –2 tydny uz je to nacate a po mesici je tam regulerni dira. Na obou. At jsou to boty za 3k nebo za 400kc. But mam nejak divne spicate paty nebo spatnou chuzi/beh, nevim cim to je.

avatar

půlmaraton: 1:38:17 (2019)

ZR muž 22.03.2020 12:11:23

Bohužel nemohu souhlasit, podle mých zkušeností se u ASICS opravdu prodřou paty znatelně dříve, než u jiných značek (New Balance, Mizuno, Adidas). Běhal jsem většinu objemnovýých top modelů uvedených značek, poslední roky jsme já i manželka přešli na ASICS Nimbus/Cumulus. Tyto modely jsou skvělé, max. vyhovují, ale u všech párů se poměrně rychle prodírají paty, přestože používám obouvák, běžecké ponožky, správná velikosti bot i dotažení.

Ale nic to nemění na tom, že u ASICS stejně zůstanu, z aktuální nabídky bot mi prostě vyhovují nejvíc. Já běhám pravidelně do/z práce, takže boty jsou opravdu vytížené, stejně je musím pravidelně měnit s ohledem na opotřebované podrážky a zhoršené tlumení.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.