Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Boty s GOREtexem

Boty s GOREtexem

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Smiřice

Jirkajusty muž 20.08.2007 16:26:43

Pomalu se blíží podzim a tak se nabízí možnost koupit si boty s GTX membránou. Zajímaly by mě jakékoli zkušenosti s touto „vymožeností“. Kdysi jsem měl ASICS TRABBUCO H2o s jakousi membránou,ale vydržely jen 2 měsíce(páraly se obě špičky-úspěšná reklamace).

avatar

10 km: 0:41:45 (2007)
půlmaraton: 1:35:08 (2007)

running circus muž 23.08.2007 23:01:19

Ahoj, mam bezecke boty s goracom od Salomonu, pri takychto typoch membran sa priprav na to, ze bota je sice nepremokava, ale za to sa aj viac poti. Paropriepustnost je sice vyssia ako u inych laminatov, avsak nizsia ako pri textile obycajne pouzivanom pri bezeckych botach. Navyse su taketo typy topanok, kombinovane s membranou a textilom. Napriek tomu, ze vyrobcovia garantuju, ze prsty zostavaju v suchu, pri inych castiach chodidiel to ale potvrdit nemozem. Co sa tyka vacsieho opotrebenia, na to by nemala mat membrana ziadny vplyv.

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 24.08.2007 08:21:44

Moja skusenost s Goratexom a behanim nie je pozitivna (narozdiel od turistiky, lyzovania, bezkovania a lezenia po skalach). Material je dost tvrdy a znizuje ohybnost boty. Bota je tazsia a samozrejme jej priepustnost potu je priepastne nizsia, ako u bezneho „mesh“ materialu. Mam doma adidasy s Goretexom XCR a pouzivam ich iba pri velmi mokrom snehu, alebo ked su velke mlaky z topiaceho sa snehu a ladu. Aj tak neviem ci mam mokre nohy z neumerneho potenia, alebo z toho, ze zvrchu natecie do boty aj tak voda… Osobne radsej vydrzim mokru ponozku zo snehu/vody, ako si kazit radost z behu.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.