Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » suunto X6HR

suunto X6HR

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Brno

radek.xp muž 28.04.2007 14:51:30

Zdravim, jaky je podle vas nazor nebo zkusenost (klady a zapory) na Suunto X6HR? diky za odpoved

avatar

Bratislava

Celkem 80 km
Minulý měsíc 0 km

5o muž 03.01.2008 14:57:34

Na E-bay som kupil nove titanove X6HR, pricom som chcel kombinaciu outdoorovych a bezeckych hodiniek. Ak by som kupoval len na behanie, isiel by som asi do Polaru, ktory sa na to specializuje viac. Co sa tyka X6HR, klad je ako som povedal kombinacia outdooroveho (kompas, vyskomer, barometer, sklonomer, asc/desc za casovu jednotku a bezeckeho pouzitia (snimanie TF, akusticky signal prekrocenia frekvencie, medzicasy)…Ne­gativum, je podla mna pripojenie hodiniek k pocitacu cez rozhranie RS2, ktore uz na novsich pocitacoch (ja som najstarsi pouzil 4 rocny notebook)neexis­tuje. Musis si kupit redukciu na USB, da sa kupit aj online, ale je draha, ja som ju kupil v obchode s videohrami za 400 Skk. Program na vyhodnocovanie je sucastou balenia, akurat ze je to stara verzia (nezobrazovali sa spravne niektore okna), po nainstalovani update zo stranky suuntosports.com je bez problemov. Hrudny snimac asi nema kodovany prenos, na moje hodinky som zachytil kamosov pulz, ale dosah som netestoval (pisu, ze hodinky by mali byt v dosahu 0.5m od snimaca), takze neviem od akej vzdialenosti pride k ruseniu. Download logov z hodiniek do programu fungoval bezchybne (az teraz mam problemy,ale su asi sposobene kablom/redukciou rozhrania)upload logov na suuntosports.com je bezproblemovy. Funkcionality programu su podla mna len na zakladne pouzitie (tep, zobrazenie pasma, casu v pasme, priemer…, nadmorska vyska,nejake poznamky), co som videl programy od polaru, su omnoho prepracovanej­sie…Pri kazdom behu su v zazname TF vidno sem tam „vypadky“ tepu (prudky pokles na nizku hodnotu) a v nasledujucej sekunde navrat an povodnu uroven. Kedze ziadnou srdcovou chybou nedisponujem, myslim ze je to v dosledku prerusenia spojenia s hrudnym pasom (pohyb pri behu).

avatar

Kunčičky u Bašky

10 km: 0:46:26 (2006)

pazout muž 19.03.2008 09:55:04

[quote=5o]Na E-bay som kupil nove titanove X6HR, pricom som chcel kombinaciu outdoorovych a bezeckych hodiniek. Ak by som kupoval len na behanie, isiel by som asi do Polaru, ktory sa na to specializuje viac. Co sa tyka X6HR, klad je ako som povedal kombinacia outdooroveho (kompas, vyskomer, barometer, sklonomer, asc/desc za casovu jednotku a bezeckeho pouzitia (snimanie TF, akusticky signal prekrocenia frekvencie, medzicasy)…Ne­gativum, je podla mna pripojenie hodiniek k pocitacu cez rozhranie RS2, ktore uz na novsich pocitacoch (ja som najstarsi pouzil 4 rocny notebook)neexis­tuje. Musis si kupit redukciu na USB, da sa kupit aj online, ale je draha, ja som ju kupil v obchode s videohrami za 400 Skk. Program na vyhodnocovanie je sucastou balenia, akurat ze je to stara verzia (nezobrazovali sa spravne niektore okna), po nainstalovani update zo stranky suuntosports.com je bez problemov. Hrudny snimac asi nema kodovany prenos, na moje hodinky som zachytil kamosov pulz, ale dosah som netestoval (pisu, ze hodinky by mali byt v dosahu 0.5m od snimaca), takze neviem od akej vzdialenosti pride k ruseniu. Download logov z hodiniek do programu fungoval bezchybne (az teraz mam problemy,ale su asi sposobene kablom/redukciou rozhrania)upload logov na suuntosports.com je bezproblemovy. Funkcionality programu su podla mna len na zakladne pouzitie (tep, zobrazenie pasma, casu v pasme, priemer…, nadmorska vyska,nejake poznamky), co som videl programy od polaru, su omnoho prepracovanej­sie…Pri kazdom behu su v zazname TF vidno sem tam „vypadky“ tepu (prudky pokles na nizku hodnotu) a v nasledujucej sekunde navrat an povodnu uroven. Kedze ziadnou srdcovou chybou nedisponujem, myslim ze je to v dosledku prerusenia spojenia s hrudnym pasom (pohyb pri behu).[/quote] Mam naprosto stejne zkusenosti. Jako bych to co napsal 5o napsal ja. Vcetne nakupu X6HRT na e-bay ;-) Ale abych napsal i neco sveho Trosku nesikovne mi prijde ovladani podsviceni. Pro fci stopek je na stejne pozici jako START a nejde tedy pouzit, jinak by jste si stopky vypnuli. Jelikoz pres zimu beham hlavne potme, trosku mi to chybi obcas mit moznost kouknout na display. Ale zase mam celovku… Manzelka ma Polar M61 a tam k podsviceni displeje hodinek dojde pri prilozeni hodinek k hrudnimu snimaci, jednoduche ze… Pri spolecnem vybehu jsme nemohli bezet vedle sebe, protoze jsem na sve Suunto X6HR chytal manzelcin signal z Polar M61 :(. Jinak hrudni pasy jdou pouzit Suunto->Polar Polar->Suunto, alespon u nasich modelu. Polar ma ale zrejme silnejsi signal.

Jinak nakup hodinek na e-bay mne vysel skoro na polovicni cenu! Obchod byl v Rakousku.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.