Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » ?? predajne bežeckej obuvi v Bratislave a okolí ??

?? predajne bežeckej obuvi v Bratislave a okolí ??

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

israfel muž 07.03.2007 13:33:53

neviem či plačem na správnom hrobe (dúfam že áno)

pred týždňom som začal s behaním (dúfam že mi to vydrží) a zisťujem, že v záujme zachovania zdravia by bolo fajn zohnať nejakú kvalitnejšiu bežeckú obuv. žijem v bratislave a na nič podobné som zatiľ nenarazil, preto prosím o radu či a kde v BA a okolí existuje predajňa obuvi pre bežcov.

ďakujem

avatar

Celkem 441 km
Minulý měsíc 0 km

kyro muž 07.03.2007 21:17:30

Asi najvacsi vyber najdes na Zlatych pieskoch – Shoping Palace v Intersporte. Tu maju slusny vyber Mizuno, Adidas, Nike. V Auparku a v Poluse urcite zozenies New Balance (okrem inych znaciek). Na Obchodnej ul. je predajna Nike, kde maju obcas zaujimave zlavy.

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 09.03.2007 11:16:13

V Bratislave nie je specializovana predajna na bezecku obuv, iba sportove obchody, v ktorych sa tiez predava bezecka obuv. Tych mas v BA kopu, takze sa treba trosku prejst a vybrat si. BTW v BA nie je predajna NIKE, iba obchody, kde tuto znacku tiez predavaju, spolu s inymi. Dobre zlavy na obuv Puma maju na Panonskej ceste v predajni Five X (za budovou Plus 7 dni).

avatar

Run IS žena 21.04.2007 22:43:12

pri surfovani po nete som objavila toto forum. Podielam sa na vybere tovaru pre Intersport v Shopping Palace v BA – mame znacku Mizuno aj New Balance. A nasla som tu aj nazor, ze ak budete chciet objednat nejaky konkretny model alebo velkost, ktora nie je dostupna na predajni, tak bude personal na vas pozerat, ze co by ste asi tak chceli… ubezpecujem vas, ze na specialne poziadavky zakaznikov sme pripraveni a bezne na ne reagujeme. Co sa da zohnat, zabezpecime…takze nech sa paci.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.