Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Životní výkon na cestě bez konce? [článek]

Životní výkon na cestě bez konce? [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

pnovak 07.07.2010 00:36:20

Ve svých čtyřiceti letech jsem zcela jistě na konci sportovní kariéry, o níž bych možná mohl říct, že byla vrcholová. Dále mě již čeká pouze pobíhání pro radost a dobrý pocit. Svým způsobem to je parádní a úžasné a dává mi to možnost se bez emocí ohlédnout za sebe, co jsem dělal špatně a co se povedlo.
Odkaz na článek

Černá v Poš., Písek, ČB, Plzeň

Celkem 259 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:43:36 (2008)
půlmaraton: 1:49:59 (2007)
maraton: 4:59:09 (2005)

DagmarKa žena 11.07.2010 08:51:10

Ahoj Pavle, děkuji za článek, myslím, že mnozí z nás se v něm mohou najít, jen možná je lepší pro mnohé o tom v nás raději pomlčet… tak možná proto, tu nevidím dosud žádný komentář??? Kdo ví? Možná je to úplně jinak…
V každém případě pro mne je hodně dobré přečíst si mou osobní zprávu mezi tvými řádky – děkuji a přeju hodně pohody, ta se vždycky hodí ne jen při maratonu :-)

Motto: Bez a raduj se :-) Dagmarka Tragédka z Pošumaví :-)

Tupesy

Celkem 21618,8 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:45:33 (2011)
půlmaraton: 1:42:55 (2011)
maraton: 3:35:02 (2012)

IlonaB žena 19.07.2010 21:27:50

Ahoj Pavle,mě se zatajil dech a strachy rozbušilo srdce, když jsem začala číst – „Ve svých čtyřiceti letech jsem zcela jistě na konci sportovní kariéry“.Ve svých padesáti letech jsem jsem svou běžeckou kariéru začala a těším se,že ještě nějakou minutku z osobních rekordů ukrojím,pokořím vzpurnost i stárnutí tělesné schránky a užiji si každého doběhnutí do cíle :-)stejně jako si užívám euforie při běhání(někdy i lítání :-) ) po lesích.Věřím,že zůstaneš shovívavý k mladým vítězům a šťastný ve svém běhu. Ilona

Motto: Každé hledání začíná štěstím začátečníka a vždy končí zkouškou dobyvatele
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.