Zázračná lidová léčitelka [článek]
Seb
20.09.2009 21:43:05
Zdeno, máš trochu bujnou fantazii
. Ale něco pravdy na tom asi
bude, když jsem Tě včera viděl jak kulháš…
Broudy
20.09.2009 22:05:22
Vaše články jsou moc pěkný, hezky napsaný. Jen by mě zajímalo, je i tohle skutečně pravda?
Martinek
21.09.2009 00:06:08
Ten článek je na místě. Když člověka bolí „srdce“, taky občas vezme pero, aby tím utišil svou bolest. Když běžce bolí achilovka, nebo cokoliv jiného, je to vlastně úplně stejné. Dobře napsaný článek, který jde na hlubinu, může být takovým výkřikem z temnot. Jelikož vím, že Zdeňka ta achilovka fakt trápí, tak mu mohu jen popřát, aby našel znovu tu kouzelnou babičku. Vo, vo, vo tom to je.
Z.Smutný
21.09.2009 08:34:46
>> Martinek, 21. 9. 2009 00:06:08
Tento příběh je inspirován mým současným zdravotním stavem. Před pár lety se mi stalo něco podobného a právě takhle podobně popsaným způsobem jsem se z toho dostal. Bohužel teď mi zatím nikdo nepomohl, protože místo zázračné babičky a bylinek se v tom místě rozkládá již jen hacienda s okrasnými stromy a bazénem.
šaryl
21.09.2009 22:30:52
Prosím vás pěkně. Kdo všechno může přispívat na hlavní stránku ? Nemám na mysli tu diskuzi. Už si tady skoro někdy připadám jak u jednoho v tom baráku. A já bych se chtěl smát a bavit se. No tak promiňte mi ,případně.
lassie
22.09.2009 11:54:21
>> Z.Smutný, 21. 9. 2009 08:34:46
Tak přeci jen trošičku pohádkové. Milý Zdeňku,ty články jsou
poutavé čtení, jen mě občas napadá, jestli je to cílem, v nedělním
ránu aby nás po přečtení vždycky přepadla depka, kterou pak musíme jít
vyběhat???
Šaryl má pravdu, něco pro zasmání občas by nebylo? Sice pak třeba
zůstanem dýl na gauči s nedělní ranní kávou, ale my pak pudem i tak…
když nás toho nebude moc bolet!!!
administrator 03.04.2010 13:33:03
To nedělní ráno jsem se nemohl zvednout z postele. Závod den před tím mi dal zabrat. Mé obligátní úsloví: „Nejsou místa mého těla, která by mě nebolela," víc než dokonale popisovalo stav, v němž se nacházela má tělesná schránka.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.