Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Rychnovský classic marathon

Rychnovský classic marathon

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Martas-PBS muž 25.08.2009 22:29:27

Přihlásil jsem se na svůj první maraton v Rychnově. Chci se zeptat máte někdo s tímto závodem zkušenosti? Rád bych věděl, jestli je dost občerstvovaček, co nabízejí jestli jen vodu a nebo i ionťák a co jídlo jestli nabízejí sušenky, banány apod. a nebo si mám vzít jídlo vlastní. Dále jestli je trať rovinatá a nebo je tam velké převýšení. Poběžím to za 5 až 5:30 a možná až 6 hodin a tak jestli s tím organizátoři nemají problém ? Dají se uschovat v cíli věci ? Organizátoři mi na mé otázky odpovídali vstřícně, ale osobní zkušenost někoho by se hodila. Martas

Líšnice

maraton: 2:52:51 (2002)

Láďa Tarant 25.08.2009 23:18:51

Jako patriot regionu jsem ho několikrát běžel, přihlášen jsem i letos. Pěkná náročná trať profilem nevhodná k osobákům. Občerstvovačky jsou v pohodě, roviny jsou asi 3 po 2 km, jinak spíše nahoru a občas dolů, v poslední třetině výrazně dolů. Provoz na silnicích slabý. Slabé je také zázemí, šatnou je suterén radnice, jediná toaleta, místo sprchy kašna… Nebyly značeny jednotlivé kilometry, ale u některých občerstvovaček je vzdálenost na silnici uvedena.

Praha

Celkem 53203 km
Minulý měsíc 100 km
10 km: 0:47:15 (2010)
půlmaraton: 1:46:26 (2010)
maraton: 3:46:35 (2012)

mapo žena 31.08.2009 13:17:57

Krásná trať-jeden z nejhezčích maratonů, co jsem zatím běžela, úžasné výhledy/pohledy do krajiny z posledního největšího kopce (cca 32. km) a pak padáček na Hlásku (http://www.3athlon.com/…hon_trat.htm), tam si připadáte, že máte křídla…ale ten „největší“ kopec je až v Rychnově, ten tam mají asi schválně… A po doběhu perfektní občerstvení-obložené tousty, štrůdl a zmrzlina (já snad za každý kopec „kopeček“ =D) Snažila jsem se, co to šlo, kdyby nebylo toho posledního kopce v Rychnově, mohl být čas lepší…z kopce do kopce, pak hodně z kopce, nohy si už zvykly a najednou zase kopec =( Ráno před startem jsem okoukla místní pamětihodnosti-zámek a kostel Nejsvětější Trojice (bohužel neopravený). Zkrátka se mně tam moc líbilo a doporučuju všem. Díky pořadatelům, sponzorům-pěkná, vydařená akce, dokonce jsem vyhrála i něco v tombole… Malé mínus již zmiňuje Láďa Tarant (viz výše) a to je zázemí závodu…ale bylo pěkné počasí, tak jsem to pořadatelům odpustila.

Motto: ------------------ vytrvale jako smrt

Martas-PBS muž 01.09.2009 15:27:36

Tak jsem ten RCM, dal, byla to opravdu pěkná a náročná trať, pro mně byl největší zážitek obrovskej kopec na 30km, to byla lahůdka a pak ten dlouhý seběh. ještě že tam byli takový pěkný výhledy. Ten kopec na konci jsem už neregistroval, já byl v euforii, že jsem zvládl 41km a tak už jsem to neřešil. Ještě teď jsem plný dojů z krásného maratonu. Zázemí jsem také neřešil, na PIMU také nejsou sprchy. Zato jsem dostal zadarmo pivečko v cíli, to na 1/2PIM chybělo. :)

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

Klára žena 01.09.2009 18:22:00

[quote=Martas-PBS]Tak jsem ten RCM, dal, byla to opravdu pěkná a náročná trať, pro mně byl největší zážitek obrovskej kopec na 30km, to byla lahůdka a pak ten dlouhý seběh. ještě že tam byli takový pěkný výhledy. Ten kopec na konci jsem už neregistroval, já byl v euforii, že jsem zvládl 41km a tak už jsem to neřešil. Ještě teď jsem plný dojů z krásného maratonu. Zázemí jsem také neřešil, na PIMU také nejsou sprchy. Zato jsem dostal zadarmo pivečko v cíli, to na 1/2PIM chybělo. :)[/quote] gratuace! tak já jsem neřešila ani zázemí, kopec na konci jsem už taky neřešila, ale výhledy, který byly krásný, jsem většinou taky neřešila :-)))), kopec na 30 jsem ještě řešila :-))) Super akce, hezký to bylo !!!

Děčín

romanm muž 01.09.2009 19:41:33

pěkný závod,pěkné výhledy,občer­stvovačky skoro na každém kroku ..v cíli chlebíčky,pivo,zmrzli­na..nemělo to chybu..:)

Doudleby nad Orlicí

Celkem 17409 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:44:00 (2007)
půlmaraton: 1:47:00 (2014)
maraton: 3:44:21 (2009)

Mira.B. muž 02.09.2009 08:51:07

Ten kopec (na Hlásku) nemá chybu. Dá sice docela zabrat, ale odměnou nahoře je jednak krásný výhled do kraje a pak také možnost rozeběhnout se dolů cca 5 – 6 km kapku rychleji a vylepšit si tak výsledný čas.

Nalezené položky: 7 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.