Rychnovský classic marathon
Martas-PBS
25.08.2009 22:29:27
Přihlásil jsem se na svůj první maraton v Rychnově. Chci se zeptat máte někdo s tímto závodem zkušenosti? Rád bych věděl, jestli je dost občerstvovaček, co nabízejí jestli jen vodu a nebo i ionťák a co jídlo jestli nabízejí sušenky, banány apod. a nebo si mám vzít jídlo vlastní. Dále jestli je trať rovinatá a nebo je tam velké převýšení. Poběžím to za 5 až 5:30 a možná až 6 hodin a tak jestli s tím organizátoři nemají problém ? Dají se uschovat v cíli věci ? Organizátoři mi na mé otázky odpovídali vstřícně, ale osobní zkušenost někoho by se hodila. Martas
Láďa Tarant 25.08.2009 23:18:51
Jako patriot regionu jsem ho několikrát běžel, přihlášen jsem i letos. Pěkná náročná trať profilem nevhodná k osobákům. Občerstvovačky jsou v pohodě, roviny jsou asi 3 po 2 km, jinak spíše nahoru a občas dolů, v poslední třetině výrazně dolů. Provoz na silnicích slabý. Slabé je také zázemí, šatnou je suterén radnice, jediná toaleta, místo sprchy kašna… Nebyly značeny jednotlivé kilometry, ale u některých občerstvovaček je vzdálenost na silnici uvedena.
Praha
mapo
31.08.2009 13:17:57
Krásná trať-jeden z nejhezčích maratonů, co jsem zatím běžela, úžasné výhledy/pohledy do krajiny z posledního největšího kopce (cca 32. km) a pak padáček na Hlásku (http://www.3athlon.com/…hon_trat.htm), tam si připadáte, že máte křídla…ale ten „největší“ kopec je až v Rychnově, ten tam mají asi schválně… A po doběhu perfektní občerstvení-obložené tousty, štrůdl a zmrzlina (já snad za každý kopec „kopeček“ =D) Snažila jsem se, co to šlo, kdyby nebylo toho posledního kopce v Rychnově, mohl být čas lepší…z kopce do kopce, pak hodně z kopce, nohy si už zvykly a najednou zase kopec =( Ráno před startem jsem okoukla místní pamětihodnosti-zámek a kostel Nejsvětější Trojice (bohužel neopravený). Zkrátka se mně tam moc líbilo a doporučuju všem. Díky pořadatelům, sponzorům-pěkná, vydařená akce, dokonce jsem vyhrála i něco v tombole… Malé mínus již zmiňuje Láďa Tarant (viz výše) a to je zázemí závodu…ale bylo pěkné počasí, tak jsem to pořadatelům odpustila.
Martas-PBS
01.09.2009 15:27:36
Tak jsem ten RCM, dal, byla to opravdu pěkná a náročná trať, pro mně byl největší zážitek obrovskej kopec na 30km, to byla lahůdka a pak ten dlouhý seběh. ještě že tam byli takový pěkný výhledy. Ten kopec na konci jsem už neregistroval, já byl v euforii, že jsem zvládl 41km a tak už jsem to neřešil. Ještě teď jsem plný dojů z krásného maratonu. Zázemí jsem také neřešil, na PIMU také nejsou sprchy. Zato jsem dostal zadarmo pivečko v cíli, to na 1/2PIM chybělo. :)
Klára
01.09.2009 18:22:00
[quote=Martas-PBS]Tak jsem ten RCM, dal, byla to opravdu pěkná a náročná
trať, pro mně byl největší zážitek obrovskej kopec na 30km, to byla
lahůdka a pak ten dlouhý seběh. ještě že tam byli takový pěkný
výhledy. Ten kopec na konci jsem už neregistroval, já byl v euforii, že
jsem zvládl 41km a tak už jsem to neřešil. Ještě teď jsem plný dojů
z krásného maratonu. Zázemí jsem také neřešil, na PIMU také nejsou
sprchy. Zato jsem dostal zadarmo pivečko v cíli, to na 1/2PIM chybělo.
:)[/quote] gratuace! tak já jsem neřešila ani zázemí, kopec na konci jsem
už taky neřešila, ale výhledy, který byly krásný, jsem většinou taky
neřešila
, kopec na
30 jsem ještě řešila
Super akce, hezký to bylo !!!
romanm
01.09.2009 19:41:33
pěkný závod,pěkné výhledy,občerstvovačky skoro na každém kroku ..v cíli chlebíčky,pivo,zmrzlina..nemělo to chybu..:)
Doudleby nad Orlicí
Mira.B.
02.09.2009 08:51:07
Ten kopec (na Hlásku) nemá chybu. Dá sice docela zabrat, ale odměnou nahoře je jednak krásný výhled do kraje a pak také možnost rozeběhnout se dolů cca 5 – 6 km kapku rychleji a vylepšit si tak výsledný čas.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.