Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Způsobí poslední inovace běžeckých pásů stejnou revoluci jako u kol? [článek]

Způsobí poslední inovace běžeckých pásů stejnou revoluci jako u kol? [článek]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 28.01.2024 17:38:07

„Tohle je inovace, na kterou jsme roky čekali.“ „Běhat na páse před obrazovkou mne doteď nebavilo, nebylo to prostě takové, co způsobil příchod Zwiftu a podobných služeb do kol. Ale to se teď mění.“ Takto odvážná tvrzení lze slyšet od renomovaných světových sport-tech blogerů, kteří měli možnost otestovat novinku z dílny Wahoo určenou pro běžce – model Kickr Run je sice zatím ve fázi funkčního prototypu, ale jeho unikátní inovace budí rozruch už nyní. O co jde?
Odkaz na článek

avatar

skorobezec muž 01.02.2024 11:06:43

Revoluční? No nevím. Na páse moc neběhám a určitě je fajn rychlost až do 2:30 (je možné na tom pak běhat i kratší rychlejší úseky) a ten sklon dolů je taky přínos, ale třeba zrovna ta funkce adaptivní změny rychlosti na základě vzdálenosti od čidla by mě nesmírně otravovala (pokud nepůjde vypnout). Zrovna konstantně nastavenou rychlost, která se nemění a nutí vás udržovat stálé tempo (a zároveň na něj tedy nemuset myslet), případně pravidelně zrychlované tempo, mi přijde jako jedna z hlavních výhod běhu na pásu, a to i výrazně větší výhoda, než jen únik před špatným počasím. A jelikož málokdy držím na pase konstantní vzdálenost a spíš se na něm mírně pohybuju, tak by asi ta rychlost skákala neustále nahoru dolů :-D Ale pokud to půjde vypnout, tak asi ok. Bude tak použitelná jak pro výkonnostní běžce, tak i pro mainstream, pro nějž mi zatím připadá je určen především.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.