Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » zápal plic a návrat k závodění.

zápal plic a návrat k závodění.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

kolín

Celkem 4827 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:18 (2000)

radon muž 30.03.2014 15:04:19

moudří poraďte.26/2 jsem ulehl s horečkami a po 5dnech mně byl diagnostikovám na RTG zápal plic,a to pravostranný poměrně rozsáhlý.Stále mi vrtá hlavou,kde jsem k tomu přišel,protože já nemocný nebývám.Byl jsem navíc ve slušné kondici za leden a unor jsem na své poměry naběhal solidních 330km,Navíc jsem dupal 2krát týdně hodinu na trenažeru a ještě chodil hrát můj oblíbený hokej.Fakt jsem se cítil dobře a plánoval i nějaký ten duatlon a pulmaraton.Od 1/3 jsem bral 8dní dvoje antibiotika,po­dotýkám,že už po 2dnech užívání mi bylo výrazně lépe.10/3 jsem dobral poslední dávku a absolvoval kontrolní rtg spolu se sedimentací s negativním výsledkem.15/3 jsem si šel zaklusat a potom další dva dny taktéž.Bylo to vždy 5km a nebylo to uplně hrozný.Tempo bylo ale 6min/km.Do dnešního dne jsem byl běžet ještě 6krát fartlek a už jsem postupně zařazoval občasné třeba 40sec zrychlení.ty běhy ale nebyly delší nežli 6–7km a opět to nebylo až tak špatné.Měl jsem na mírně těžší hamstringyDnes ráno jsem se rozhodl,že si zaběhnu oblíbených 10km v kouřimi.Zda to byla chyba se ukáže.Už na 2km jsaem věděl,že je zle.Byl jsem děsně zahlaněnej,že mě to místy přidusilo a opravdu dost hodně boleli hamstringy.Vzdát jsem nechtěl,ačkoliv jsem na to poprvé myslel, a tak silou vůle jsem to uběhl o cca 1,5min hůře nežlo obvykle.Ten zápal plic mě vrátil uplně na začátek???Dnes jsem ten závod protrpěl jako nikdy.

kolín

Celkem 4827 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:18 (2000)

radon muž 30.03.2014 17:08:55

>> radon, 30. 03. 2014 15:04:19 bolely,samozřejmě.

Celkem 11099,39 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:50:37 (2015)
půlmaraton: 1:48:11 (2015)
maraton: 4:24:37 (2014)

Ondřej S. (aka
poohDA)
muž
30.03.2014 21:59:06

nemám osobní zkušenost, ale četl jsem v článcích na webech, že zhruba tak dlouho, jako jsi netrénoval, tak tak dlouho se vracíš na původní level. Zhruba plus/mínus. Rozhodně to není tak, že tam, kde skočíš, tam za měsíc navážeš. A u zápalu plic bych ten pokles čekal ještě horší, zápal plic je docela záhul a podle toho, co popisuješ, bych si dovolil tvrdit, že ti tělo říká, že je ještě brzo.

Motto: Mírné zjednodušení ušetří hodiny vysvětlování.
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.