Uvolněná lýtková kost.
takere
05.03.2014 12:23:15
Zdravím běžce. Měl jste někdo zkušenost s UVOLNĚNOU LÝTKOVOU KOSTÍ? Při běhání mě začalo před dvěma měsíci bolet na vnější straně nohy, pod kolenem. Diagnóza zní tedy takto. V botách mám spec.vložky, které mi mají upravit postavení nohy (vytáčím prý levou patu dovnitř), bolavé místo mám zatejpované, při chůzi nosím ortézu..ale bolest stále neustupuje. Týdny ubíhají a zlepšení v nedohlednu.. Děkuji za případné postřehy, nebo rady. Tereza
rudo
05.03.2014 21:42:18
>> takere, 05. 03. 2014 12:23:15
ja by som skusil nahradit vsetky treninky na suchu treninkami vo vode
jedank by som vyskuasl pavecke drills – len kopanie nohami, takze je to aj pr eneplavcom vrch tela drzis dosku alebo lezi na doske
skusit co to bude robit s nohami pri styel prsia kraul a znak
a jazdit hore dole v bazene kolko sa da a dalej beh v hlbokej vode kde nedocihnes na dno, pouziva sa nejaka nadlahcovacia pomocka napriklad opasok a beh nohami simuluje rozne pohyby – cycklo, beh na lyziach klasikou, chodzu, beh, sprint drills s vysokymi kolenami atd atd
okerm urychlenia regenracie ide aj posilovanie vsetkcyh moznych svalov a klbov spodnej casti tela
ako kondicka to da aj tak ovela viac ako behanie na suchu
takere
08.03.2014 18:57:48
>> rudo, 05. 03. 2014 21:42:18
Díky, vyzkouším to. Jestli mě tedy nebudou plavčíci lovit, až si budou myslet, že se topím..
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.