Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Uvolněná lýtková kost.

Uvolněná lýtková kost.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

takere žena 05.03.2014 12:23:15

Zdravím běžce. Měl jste někdo zkušenost s UVOLNĚNOU LÝTKOVOU KOSTÍ? Při běhání mě začalo před dvěma měsíci bolet na vnější straně nohy, pod kolenem. Diagnóza zní tedy takto. V botách mám spec.vložky, které mi mají upravit postavení nohy (vytáčím prý levou patu dovnitř), bolavé místo mám zatejpované, při chůzi nosím ortézu..ale bolest stále neustupuje. Týdny ubíhají a zlepšení v nedohlednu.. Děkuji za případné postřehy, nebo rady. Tereza

Sloviensko

rudo muž 05.03.2014 21:42:18

>> takere, 05. 03. 2014 12:23:15

ja by som skusil nahradit vsetky treninky na suchu treninkami vo vode

jedank by som vyskuasl pavecke drills – len kopanie nohami, takze je to aj pr eneplavcom vrch tela drzis dosku alebo lezi na doske

skusit co to bude robit s nohami pri styel prsia kraul a znak

a jazdit hore dole v bazene kolko sa da a dalej beh v hlbokej vode kde nedocihnes na dno, pouziva sa nejaka nadlahcovacia pomocka napriklad opasok a beh nohami simuluje rozne pohyby – cycklo, beh na lyziach klasikou, chodzu, beh, sprint drills s vysokymi kolenami atd atd

okerm urychlenia regenracie ide aj posilovanie vsetkcyh moznych svalov a klbov spodnej casti tela

ako kondicka to da aj tak ovela viac ako behanie na suchu

Motto: you can't stop, what is coming !

takere žena 08.03.2014 18:57:48

>> rudo, 05. 03. 2014 21:42:18

Díky, vyzkouším to. Jestli mě tedy nebudou plavčíci lovit, až si budou myslet, že se topím..

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.