Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Koleno - pocit "vyhození"

Koleno - pocit "vyhození"

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km

Merveill muž 29.01.2014 19:30:40

Ahoj, opět bych od vás potřeboval poradit, tentokrát však ohledně kolene. Jedná se o levé koleno, nikdy jsem s ním problém neměl, žádná operace, zranění, nic. V poslední době jsem toho vzhledem k nemoci příliš nenaběhal, ale včera a dnes jsem zaznamenal zvláštní pocity při krátké chůzi. Ten pocit bych přirovnal ke „vzpříčení se“, možná až zaseknutí se v kloubu, což v tu chvíli dokonce přerůstalo v obavu z luxace kolene (v daný moment, pokud bych udělal další krok), vím, že to možná může znít až absurdně, ale v daný moment mi to tak připadalo. Během chvíle to však odeznělo. Rád bych se tedy zeptal, zda někdo z vás nemá podobnou zkušenosti či popřípadě čím by to mohlo být způsobeno, doporučení, jak postupovat. Uvítám cokoliv, co bude alespoň trochu směrodatné, děkuji za případnou pomoc.

Motto: DUM SPIRO SPERO
Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.