Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Tržiště (nabízím, poptávám) » Nejrychlejší způsob, jak sušit váš byt, je koupit chytrý přístřešek Vinadry

Nejrychlejší způsob, jak sušit váš byt, je koupit chytrý přístřešek Vinadry

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Số 10 ngõ 236, 192 Lê Trọng Tấn, Thanh Xuân, Hà Nội 100000, Việt Nam

tientranvinadry muž 26.04.2019 06:04:37

Jak se oblékat v těsném prostoru bytu, aby co nejefektivnější a nejrychleji? Moje řešení je instalovat Vinadry inteligentní sušící soupravu.

Instalace chytré sušárny Vinadry je moje nejlepší rozhodnutí o spotřebě roku. Život v novém činžovním domě někdy nebývá vždy růžový, zejména při sušení prádla a denních náčiních.

Ať už žijete ve výškovém bytě nebo cenově dostupném bytě, musíte přijmout skutečnost, že sušení prádla může probíhat pouze ve skromných parcelách nebo balkonech.

V této době nejsou tradiční nástroje, jako je prádelní šňůra nebo sušička, příliš účinné a spotřebovávají hodně času na vystavení oděvů. Tam je jen jeden způsob, jak pomoci rodinám suché oblečení rychle, který používá moderní lešení produkty jako Vinadry.

Všichni se ulevují, protože Vinadry může být instalován v každém bytě, a to i v případě, že můžete instalovat vlastní mini balkony s více než 1m2.

Protože sušící zařízení je instalováno z odnímatelných částí, má stejnou strukturu jako systém kladek. 2 sušicí tyče mají standardní délku 2,4 m, ale mohou být odříznuty, pokud má balkon užší plochu.

Motto: https://vinadry.com/
Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.