Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
ROZHOVOR: Vítěz TRIPrague Ospalý proběhl cílem se svými dětmi
19.08.2015 | Česká triatlonová asociace

Český triatlonista Filip Ospalý se stal vítězem závodu TRIPrague, premiérového podniku v centru Prahy na středních tratích. Závod byl zároveň pátým dílem seriálu Ford Czechman Tour Českého poháru v dlouhém triatlonu. Ospalého překvapila náročnost tratí, které se z propozic zdály být lehčí.

Přečteno: 2364× | Komentáře: 0

Vítězem premiéry TRIPrague se stal Ospalý, mezi ženami vyhrála Potůčková
16.08.2015 | Česká triatlonová asociace

Srdce Prahy zažilo o víkendu historicky první triatlonový závod – TRIPrague v délce polovičního Ironmana. Filip Ospalý na této trati potvrdil roli favorita a zvítězil ve skvělém čase 4:07:55. Stříbro bral Tomáš Řenč v čase 4:18:31. Ospalého velký soupeř a kamarád Petr Vabroušek byl po plavání až patnáctý, ale nakonec díky famóznímu kolu a běhu skončil na 3. místě. Mezi ženami zvítězila Eva Potůčková v čase 4:49:38. VÝSLEDKY

Přečteno: 4947× | Komentáře: 1   
 
Pilman rozhodne o mistrech ČR ve středním triatlonu
15.08.2015 | Česká triatlonová asociace

V sobotu 22. srpna se ve Žďáru nad Sázavou koná již třináctý ročník závodu s názvem Pilman triatlon 2015. Šestý díl seriálu Ford Czechman Tour Českého poháru v dlouhém triatlonu je zároveň mistrovstvím republiky jednotlivců ve středním triatlonu. Vítězové se tak stanou národními šampiony.

Přečteno: 3083× | Komentáře: 0   
 
Karlovy Vary budou o víkendu hostit evropskou elitu
12.08.2015 | Česká triatlonová asociace

O víkendu oslaví Karlovy Vary dvojí triatlonové narozeniny. Přesně před dvaceti lety se v největších českých lázních jel první lázeňský triatlon. Pořadové číslo 10 bude mít Carlsbad International School City Triathlon.

Přečteno: 4286× | Komentáře: 0   
 
Královnou prachatické Xterry je bojovnice Erbenová
09.08.2015 | Česká triatlonová asociace

Jihočeské Prachatice hostily nejprestižnější tuzemský závod v triatlonu Xterra Czech. Závod, který byl zároveň Světovým, Evropským i Českým pohárem Xterra, byl také kvalifikací na mistrovství světa na Havaji. V nabité světové konkurenci zvítězili Ben Allen a Helena Erbenová. Česká triatlonistka tak opět vylepšila svou bilanci, když v desátém závodě v řadě nechyběla na stupních vítězů.

Přečteno: 3100× | Komentáře: 0   
 
Valachy Mana letos ovládli Slováci Jurkovič a Lapinová
08.08.2015 | Valachy Tour

Na Slovensko putují letos zlaté medaile pro nejrychlejšího muže a ženu terénního mini triatlonu Valachy Man, který se konal v pátek 7. srpna v Novém Hrozenkově na Vsetínsku jako čtvrtý podnik seriálu Valachy Tour 2015. Hlavní závod vyhrál slovenský triatlet Tomáš Jurkovič, mezi ženami vybojovala zlato jeho krajanka Kristína Néč-Lapinová. FOTKY

Přečteno: 3537× | Komentáře: 0   
 
ZAČÁTEČNÍCI: Léto láká k vodě? Zlepšete si plaveckou techniku
06.08.2015 | Petr Vabroušek

Právě probíhající letní sezona přímo vybízí k pobytu u vody a nabízí více příležitostí pro plavecký trénink než zbytek roku, kdy jste limitováni dostupností a otevírací dobou bazénu. Drtivá většina z nás má právě v plavání největší výkonnostní rezervy, a tak je vhodná doba na tom zapracovat. Na co se nejvíce zaměřit?

Přečteno: 7951× | Komentáře: 0   
 
TRIPrague: Praha o víkendu zažije vrcholovou triatlonovou akci

TRIPrague: Praha o víkendu zažije vrcholovou triatlonovou akci

05.08.2015 | tisková zpráva

Již tento víkend se v samotném srdci Prahy uskuteční velký triatlonový závod, který paří do série Českého poháru v dlouhém triatlonu „Ford Czechman Tour“. TRIPrague na vzdálenost polovičního Ironmana doplní hned několik dalších akcí, jako je například MiniTRI pro ty, kteří si chtějí triatlon jen vyzkoušet, či handy kvadriatlon smíšených dvojic.

Přečteno: 3764× | Komentáře: 0   
 
Valachy Man bude mít vyprodáno, zbývá posledních pár míst

Valachy Man bude mít vyprodáno, zbývá posledních pár míst

05.08.2015 | tisková zpráva

Rekreační nádrž Na Stanoch v Novém Hrozenkově na Vsetínsku se po roce opět stane dějištěm Valachy Mana, největšího veřejného mini triatlonu s intervalovým startem v České republice. Uskuteční se v pátek 7. srpna.

Přečteno: 2745× | Komentáře: 0   
 
Světová triatlonová elita zavítá o víkendu opět na Šumavu

Světová triatlonová elita zavítá o víkendu opět na Šumavu

04.08.2015 | tisková zpráva

Již tento víkend se stanou jihočeské Prachatice dějištěm nejprestižnějšího tuzemského závodu v triatlonu XTERRA Czech. Světový pohár a kvalifikace na mistrovství světa na Havaji každoročně přitahuje stovky účastníků z řad profesionálů, ale především amatérů, kteří mají triatlon jen jako koníček.

Přečteno: 2543× | Komentáře: 0   
 
Západočeský Pilsenman startuje již tuto sobotu

Západočeský Pilsenman startuje již tuto sobotu

03.08.2015 | tisková zpráva

Již v sobotu 15. srpna se v okolí Plzně odehraje 13. ročník terénního závodu IBIS Pilsenman. Závod startuje plaváním v 10 hodin na pláži Velkého boleveckého rybníka, zázemí závodu a další disciplíny se budou odehrávat na louce U sv. Jiří na Doubravce.

Přečteno: 2768× | Komentáře: 0   
 
Frintová s Čelůstkou se v Táboře stali mistry republiky
02.08.2015 | Česká triatlonová asociace

V Táboře pokračoval svým pátým dílem Český pohár v olympijském triatlonu. Závod s názvem Velká cena E.ON, Triatlon Tábor byl mistrovstvím České republiky ve sprint triatlonu a národními šampiony se stali Vendula Frintová a Jan Čelůstka. Podnik u rybníka Jordánu byl zároveň Evropským pohárem juniorů, kde mezi juniorkami zářila Jana Machačová.

Přečteno: 3585× | Komentáře: 0   
 

Krátké zprávy

  • Táborský triatlonový festival uvidí nejnabitější závod ve své 37leté historii

    Triatlonisté z Brazílie, Kanady nebo Austrálie míří na jih Čech, kde se v neděli 24. července uskuteční Táborský triatlonový festival. Součástí atraktivního programu jsou závody Evropského poháru juniorů, na kterých se představí nabitá konkurence z celého světa, a také Český pohár.

  • České tituly v zimním triatlonu vybojovali Rauchfuss a Grabmüllerová

    Pro první triatlonové tituly této sezony vystoupali až k vysílači Praděd Marek Rauchfuss se Šárkou Grabmüllerovou, kteří se v sobotu 5. března stali mistry republiky v zimním triatlonu. Absolutní vítězství v závodě žen si při Jesenickém zimním triatlonu připsala Slovenka Margaréta Bičanová.

  • Grabmüllerová má bronz z mistrovství světa v terénním triatlonu! Kočař čtvrtý

    Čeští terénní triatlonisté patří k nejlepším na planetě! Opět to potvrdili ve španělském regionu Extremadura, kde se v neděli 31. října konalo mistrovství světa. Aneta Grabmüllerová vybojovala bronz, Lukáš Kočař obsadil 4. místo, ze kterého ho od medaile dělilo pouhých 18 sekund.

  • Extrémní triatlon Winterman se stal kořistí Jílka a Štefanovičové

    Jeden z nejtěžších triatlonových závodů nejen u nás, ale i v Evropě, má za sebou sedmý ročník. Téměř devět kilometrů plavání v tekoucím proudu Labe, 180 kilometrů kopcovité cyklistiky Česko-saským Švýcarskem a závěrečný maraton s cílem na vrcholu Ještědu. Závod patří do celosvětové série závodů Extreme Triathlon Series. Letošním vítězem WINTERMANA se stal pětinásobný účastník David Jílek a Hanka Štefanovičová.

  • Xterra Český pohár pokračuje Šindel Cupem na západě Čech 

    Dějištěm čtvrtého závodu XTERRA Českého poháru v terénním triatlonu bude malá vesnička Šindelová u Kraslic v Karlovarském kraji. Na závodníky čekají opravdu přírodní tratě vedené neprobádanými končinami místních hor a nádhernými scenériemi zatopeného lomu nebo okolo letohrádku.

  • Velká cena Tábora se letos kvůli pandemii neuskuteční

    Velká cena Tábora v triatlonu, která byla naplánována na 26. července, se v roce 2020 neuskuteční. Z termínové listiny tak mizí mezinárodní závod, který měl být součástí Evropského poháru juniorů, Českého poháru v olympijském a sprint triatlonu a zároveň se měl uskutečnit jako Mistrovství ČR žáků.

  • Mezinárodní triatlonová unie posouvá termín zastavení aktivit do 30. června

    Mezinárodní triatlonová unie (ITU) rozhodla v pátek 3. dubna o pozastavení veškerých aktivit až do 30. června 2020. Dosud byly veškeré závody, tréninkové kempy a další události ve světovém triatlonovém kalendáři pozastaveny pouze do konce dubna. Důvodem k prodloužení tohoto opatření je zhoršující se situace s šířením onemocnění COVID-19 ve světě.

  • Grabmüllerová pátá na ME v zimním triatlonu

    Po tříleté závodní pauze si Aneta Grabmüllerová doběhla na mistrovství Evropy v zimním triatlonu, které se uskutečnilo 29. února v rumunském Cheile Gradistei, pro 5. místo. Vylepšila si tak své tři roky staré maximum.

  • Česká štafeta slaví bronz na MS v zimním triatlonu

    Dvojice zimních triatlonistů Aneta Grabmüllerová a Marek Rauchfuss získala na mistrovství světa v závodě smíšených štafet bronz. Závodu, který se uskutečnil v neděli 9. února v italském Asiagu, opět dominovali Rusové.

  • Rauchfuss veze z MS v zimním triatlonu stříbro

    Dvojnásobný bronzový medailista z mistrovství světa v zimním triatlonu Marek Rauchfuss rozšířil svou sbírku cenných kovů. Na světovém šampionátu v italském Asiagu vybojoval v sobotu 8. února stříbro. Mezi ženami dokončila na devátém místě Aneta Grabmüllerová.

  • Kuříková vybojovala 35. příčku ve finále seriálu MS v olympijském triatlonu

    Seriál mistrovství světa v olympijském triatlonu vyvrcholil v sobotu 31. srpna finálovým závodem v Lausanne. Petra Kuříková si v něm připsala 35. místo, Vendula Frintová nedokončila. Mistryní světa a taktéž vítězkou seriálu se stala Američanka Katie Zafaresová.

  • Při Evropském poháru juniorů v Táboře zářili Hrušková a Grebík

    O body do Evropského poháru juniorů i o tituly mistrů ČR ve sprintu se závodilo o víkendu 3. – 8. srpna při Táborském triatlonovém festivalu. Tituly získali František Linduška a Tereza Zimovjanová. Při EPJ zářili čeští reprezentanti – Alžběta Hrušková brala zlato, Radim Grebík stříbro!

  • Xterru v Hradci Králové vyhráli Bednarský a Cibulková

    Hradecký terénní triatlon každoročně přiláká velký počet triatlonistů, letos se navíc hlavní závod jel pod hlavičkou Xterra jako český pohár v terénním triatlonu, a tak se do Hradce Králové sjela špička českých terénních triatletů. Hlavní závod po dramatickém, ale zároveň divácky velice zajímavém finiši v podání Vojtěcha Bednarského a Ondřeje Petra, ovládl prvně jmenovaný.

  • Aquatlonové tituly získali Semerád a Svobodová

    Mistry republiky v aquatlonu se v sobotu 13. dubna v Jablonci nad Nisou stali Martin Semerád a Tereza Svobodová, kteří si díky vítězství připsali i výraznou porci bodů do českého poháru.

  • Aquatlonový pohár v Českých Budějovicích pro Olšara a Hruškovou

    Účastnickým rekordem a výhrami Ondřeje Olšara a Alžběty Hruškové. Tak začal nový ročník Českého poháru v aquatlonu, který odstartoval v sobotu 9. března závodem EGE Aquatlon České Budějovice.

Diskusní fórum

Nejnovější   |   Nejdiskutovanější
Rotoped versus kolo venku (monikaseidlova 7.11.2021 13:28:58)
Jaký cyklotrenažér? (elisabthina92 7.9.2020 15:33:02)
Nové kolo na závody i trénink (frantisekklapal 14.5.2020 2:11:47)
Kloubní výživa (Martaz 8.9.2019 13:44:50)
prodám neopren ORCA OPENWATER 2017 (vasak 3.5.2019 17:39:29)
Kam s klíči při plavání (J.Marek 8.4.2019 8:58:40)
Před a po výkonu (Adrian22 20.1.2019 12:14:38)
pořádné světlo (tomas.beldy 6.1.2019 18:01:43)
Nalezené položky: 920 První Předchozí | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | Další Poslední