Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Winterman chystá film, premiéra je naplánovaná na 15. listopadu
24.10.2016 | tisková zpráva

V neděli 16. října v 5:00 hodin ráno odstartoval druhý ročník Malevil Winterman Xtreme Trathlon. Z původně přihlášených 50 triatletů z deseti zemí se na start postavilo 36 triatlonistů z 8 zemí světa. Od 3:00 si závodníci měli šanci uložit potřebné věci do depa v Děčíně a ve 3:40 se nalodili na palubu říčního parníku, aby pokořili trasu druhého ročníku extrémního triatlonu Malevil Winterman.

Přečteno: 3305× | Komentáře: 0

Mistrovství republiky v duatlonu v Žamberku zná své vítěze
25.09.2016 | Česká triatlonová asociace

Poslední slunečný zářijový víkend rozhodl o Mistrech republiky v duatlonu. Již tradičně se na závěr sezóny závodilo v zámeckém parku v Žamberku, kde na distancích 5 km úvodního běhu, 20 km cyklistiky a 3 km závěrečného běhu zvítězili Jan Volár a Pavlína Poláčková.

Přečteno: 3206× | Komentáře: 0   
 
Frintová ve finálovém závodě v Mexiku na skvělém šestém místě
18.09.2016 | Česká triatlonová asociace

Mexický Cozumel hostil velký triatlonový svátek v podobě závěrečného finále závodů Mistrovství světa v triatlonu. Mezi elitní kategorií žen se představila česká reprezentantka Vendula Frintová, která si výborným během zajistila šestou příčku. Junior Ondřej Olšar se těsně nevešel do první desítky, ani ostatní čeští triatlonisté se v nabité konkurenci světové triatlonové elity neztratili.

Přečteno: 2561× | Komentáře: 0   
 
ROZHOVOR: Vary jako Světový pohár? Pořádná výzva, říká pořadatel
15.09.2016 | Česká triatlonová asociace

Veleúspěšný závod EP v Karlových varech v srpnu potvrdil, že česká triatlonová komunita hraje důležitou roli v celosvětovém triatlonovém dění. Šéf organizačního týmu Vladimír Malý po závodě obdržel potvrzení o přidělení Světového poháru do Karlových Varů 2. –3. září 2017.

Přečteno: 2342× | Komentáře: 0   
 
Extrémní triatlon Winterman startuje v Děčíně již příští neděli

Extrémní triatlon Winterman startuje v Děčíně již příští neděli

14.09.2016 | tisková zpráva

Padesátka triatlonistů z deseti zemí světa se postaví v neděli 16. října v 5:00 hodin ráno na palubu říčního parníku v Děčíně, aby pokořili trasu druhého ročníku extrémního triatlonu Malevil Winterman. Závod startuje v jednom z nejnižších bodů České republiky na Labi v Děčíně, cíl maratonu je na vrcholu Ještědu, v nadmořské výšce 1 012 metrů. Výzva světového rozměru pro nejodvážnější z odvážných.

Přečteno: 3247× | Komentáře: 0   
 
Závod Doksyrace uzavře letošní pohár Ford Czechman Tour
07.09.2016 | Česká triatlonová asociace

V Doksech u Máchova jezera se v neděli 11.9. v 11:09 bude závodit na halfironmanské trati o poslední pohárové body seriálu dlouhých duatlonů a triatlonů. Na start se postaví téměř tři stovky sportovců, nechybí zvučná jména tuzemské triatlonové špičky.

Přečteno: 1958× | Komentáře: 0   
 
Vítězný debut Kočaře a třetí pohárový triumf Křivánkové na Pilmanovi
29.08.2016 | Česká triatlonová asociace

Ve Žďáru nad Sázavou odstartoval v sobotu šestý díl seriálu závodů Ford Czechman Tour. Za slunečného počasí bojovali na Pilmanovi dvě stovky triatlonistů na halfironmanské distanci. Z vítězství se při své premiéře radoval Lukáš Kočař z Ekol Elite a Simona Křivánková, která si upevnila celkové vedení v seriálu.

Přečteno: 3515× | Komentáře: 0   
 
Jonathan Brownlee největší hvězdou triatlonového víkendu v Karlových Varech
27.08.2016 | Česká triatlonová asociace

Jonathan Brownlee, dvojnásobný medailista z Olympijských her v Londýně (3.) a v Riu de Janeiro (2.) je již v ČR a osobně řediteli závodu ETU Premium EP Karlovy Vary Vladimíru Malému potvrdil svou účast v nedělním závodě! Jonny je tak zřejmě největší triatlonovou hvězdou, která kdy závodila na českém území.

Přečteno: 2572× | Komentáře: 0   
 
Podzimní čtveřice triatlonových závodů, kterou si nenechte ujít
24.08.2016 | Aneta Grabmüllerová

Pokud máte stále chuť závodit a neodpočíváte po hlavní sezoně, i podzim nabízí bohatý triatlonový program. V Brně se bude bojovat o mistrovské tituly na olympijských distancích. Příznivce horských kol čeká závěrečný závod Českého poháru v terénním triatlonu v Koutech nad Desnou, který je zároveň Mistrovstvím České republiky v duatlonu. Pro náročnější se nabízí Gigathlon. A ti, kteří si chtějí užít pohody, zamíří na Mácháč.

Přečteno: 3579× | Komentáře: 0   
 
ROZHOVOR: Olympiáda v Tokiu? Tak teď vůbec neuvažuju
21.08.2016 | Česká triatlonová asociace

Doufalo se v umístění do první sedmičky, nakonec to hrubě nevyšlo a čtyři roky přípravy lze pouze hodit za hlavu a chystat se na nejbližší závod. Česká triatlonová olympionička Vendula Frintová (na fotce vlevo) popisuje, kde se o víkendovém závodě lámal chleba a proč to nevyšlo. Co zkusit olympiádu v Tokiu? „Takhle teď vůbec nepřemýšlím. Jedu teď sezonu po sezoně,“ říká nejlepší česká triatlonistka současnosti.

Přečteno: 2618× | Komentáře: 0   
 
Užijte si konec triatlonového léta v Jablonci

Užijte si konec triatlonového léta v Jablonci

17.08.2016 | tisková zpráva

Trénuješ poctivě a chceš svoji formu prodat na konci léta? Trénuješ jen příležitostně a chceš si zkusit triatlon na přiměřených tratích? Ať je ti osm a s triatlonem třeba teprve začínáš, nebo ti táhne na třicet a seš v nejlepším triatlonovém věku, anebo své datum narození v občance už raději příliš neukazuješ (ale zato máš spoustu zkušeností), právě ty si můžeš užít konec léta u jablonecké přehrady.

Přečteno: 2477× | Komentáře: 0   
 
Frintová dorazila do Ria po deseti týdnech dřiny
17.08.2016 | Česká triatlonová asociace

Poslední českou olympioničkou, která přiletěla do dějiště olympijských her, je triatlonistka Vendula Frintová. Ta se do brazilského Ria vydala po deseti týdnech strávených na soustředěních, informoval její trenér Jiří Seidl.

Přečteno: 2420× | Komentáře: 0   
 

Krátké zprávy

  • Táborský triatlonový festival uvidí nejnabitější závod ve své 37leté historii

    Triatlonisté z Brazílie, Kanady nebo Austrálie míří na jih Čech, kde se v neděli 24. července uskuteční Táborský triatlonový festival. Součástí atraktivního programu jsou závody Evropského poháru juniorů, na kterých se představí nabitá konkurence z celého světa, a také Český pohár.

  • České tituly v zimním triatlonu vybojovali Rauchfuss a Grabmüllerová

    Pro první triatlonové tituly této sezony vystoupali až k vysílači Praděd Marek Rauchfuss se Šárkou Grabmüllerovou, kteří se v sobotu 5. března stali mistry republiky v zimním triatlonu. Absolutní vítězství v závodě žen si při Jesenickém zimním triatlonu připsala Slovenka Margaréta Bičanová.

  • Grabmüllerová má bronz z mistrovství světa v terénním triatlonu! Kočař čtvrtý

    Čeští terénní triatlonisté patří k nejlepším na planetě! Opět to potvrdili ve španělském regionu Extremadura, kde se v neděli 31. října konalo mistrovství světa. Aneta Grabmüllerová vybojovala bronz, Lukáš Kočař obsadil 4. místo, ze kterého ho od medaile dělilo pouhých 18 sekund.

  • Extrémní triatlon Winterman se stal kořistí Jílka a Štefanovičové

    Jeden z nejtěžších triatlonových závodů nejen u nás, ale i v Evropě, má za sebou sedmý ročník. Téměř devět kilometrů plavání v tekoucím proudu Labe, 180 kilometrů kopcovité cyklistiky Česko-saským Švýcarskem a závěrečný maraton s cílem na vrcholu Ještědu. Závod patří do celosvětové série závodů Extreme Triathlon Series. Letošním vítězem WINTERMANA se stal pětinásobný účastník David Jílek a Hanka Štefanovičová.

  • Xterra Český pohár pokračuje Šindel Cupem na západě Čech 

    Dějištěm čtvrtého závodu XTERRA Českého poháru v terénním triatlonu bude malá vesnička Šindelová u Kraslic v Karlovarském kraji. Na závodníky čekají opravdu přírodní tratě vedené neprobádanými končinami místních hor a nádhernými scenériemi zatopeného lomu nebo okolo letohrádku.

  • Velká cena Tábora se letos kvůli pandemii neuskuteční

    Velká cena Tábora v triatlonu, která byla naplánována na 26. července, se v roce 2020 neuskuteční. Z termínové listiny tak mizí mezinárodní závod, který měl být součástí Evropského poháru juniorů, Českého poháru v olympijském a sprint triatlonu a zároveň se měl uskutečnit jako Mistrovství ČR žáků.

  • Mezinárodní triatlonová unie posouvá termín zastavení aktivit do 30. června

    Mezinárodní triatlonová unie (ITU) rozhodla v pátek 3. dubna o pozastavení veškerých aktivit až do 30. června 2020. Dosud byly veškeré závody, tréninkové kempy a další události ve světovém triatlonovém kalendáři pozastaveny pouze do konce dubna. Důvodem k prodloužení tohoto opatření je zhoršující se situace s šířením onemocnění COVID-19 ve světě.

  • Grabmüllerová pátá na ME v zimním triatlonu

    Po tříleté závodní pauze si Aneta Grabmüllerová doběhla na mistrovství Evropy v zimním triatlonu, které se uskutečnilo 29. února v rumunském Cheile Gradistei, pro 5. místo. Vylepšila si tak své tři roky staré maximum.

  • Česká štafeta slaví bronz na MS v zimním triatlonu

    Dvojice zimních triatlonistů Aneta Grabmüllerová a Marek Rauchfuss získala na mistrovství světa v závodě smíšených štafet bronz. Závodu, který se uskutečnil v neděli 9. února v italském Asiagu, opět dominovali Rusové.

  • Rauchfuss veze z MS v zimním triatlonu stříbro

    Dvojnásobný bronzový medailista z mistrovství světa v zimním triatlonu Marek Rauchfuss rozšířil svou sbírku cenných kovů. Na světovém šampionátu v italském Asiagu vybojoval v sobotu 8. února stříbro. Mezi ženami dokončila na devátém místě Aneta Grabmüllerová.

  • Kuříková vybojovala 35. příčku ve finále seriálu MS v olympijském triatlonu

    Seriál mistrovství světa v olympijském triatlonu vyvrcholil v sobotu 31. srpna finálovým závodem v Lausanne. Petra Kuříková si v něm připsala 35. místo, Vendula Frintová nedokončila. Mistryní světa a taktéž vítězkou seriálu se stala Američanka Katie Zafaresová.

  • Při Evropském poháru juniorů v Táboře zářili Hrušková a Grebík

    O body do Evropského poháru juniorů i o tituly mistrů ČR ve sprintu se závodilo o víkendu 3. – 8. srpna při Táborském triatlonovém festivalu. Tituly získali František Linduška a Tereza Zimovjanová. Při EPJ zářili čeští reprezentanti – Alžběta Hrušková brala zlato, Radim Grebík stříbro!

  • Xterru v Hradci Králové vyhráli Bednarský a Cibulková

    Hradecký terénní triatlon každoročně přiláká velký počet triatlonistů, letos se navíc hlavní závod jel pod hlavičkou Xterra jako český pohár v terénním triatlonu, a tak se do Hradce Králové sjela špička českých terénních triatletů. Hlavní závod po dramatickém, ale zároveň divácky velice zajímavém finiši v podání Vojtěcha Bednarského a Ondřeje Petra, ovládl prvně jmenovaný.

  • Aquatlonové tituly získali Semerád a Svobodová

    Mistry republiky v aquatlonu se v sobotu 13. dubna v Jablonci nad Nisou stali Martin Semerád a Tereza Svobodová, kteří si díky vítězství připsali i výraznou porci bodů do českého poháru.

  • Aquatlonový pohár v Českých Budějovicích pro Olšara a Hruškovou

    Účastnickým rekordem a výhrami Ondřeje Olšara a Alžběty Hruškové. Tak začal nový ročník Českého poháru v aquatlonu, který odstartoval v sobotu 9. března závodem EGE Aquatlon České Budějovice.

Diskusní fórum

Nejnovější   |   Nejdiskutovanější
Rotoped versus kolo venku (monikaseidlova 7.11.2021 13:28:58)
Jaký cyklotrenažér? (elisabthina92 7.9.2020 15:33:02)
Nové kolo na závody i trénink (frantisekklapal 14.5.2020 2:11:47)
Kloubní výživa (Martaz 8.9.2019 13:44:50)
prodám neopren ORCA OPENWATER 2017 (vasak 3.5.2019 17:39:29)
Kam s klíči při plavání (J.Marek 8.4.2019 8:58:40)
Před a po výkonu (Adrian22 20.1.2019 12:14:38)
pořádné světlo (tomas.beldy 6.1.2019 18:01:43)
Nalezené položky: 918 První Předchozí | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | Další Poslední