Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Šéf českého triatlonu obhájil post, návrh na změnu vedení neprošel

Šéf českého triatlonu obhájil post, návrh na změnu vedení neprošel
foto: Česká triatlonová asociace

Triatlony.com | | 07.11.2022 | přečteno: 836×

Valná hromada České triatlonové asociace se uskutečnila 5. listopadu v čestlickém hotelu Aquapalace Prague. Na místě byli delegáti celkem 92 aktivních triatlonových klubů. Důvodem takto vysoké účasti je skutečnost, že už před valnou hromadou byly na žádost tří klubů doplněny do programu jednání body o „Odvolání předsedy Rady ČTA a členů Rady ČTA“ a také „Volba předsedy Rady ČTA, členů Rady ČTA“.

Delegáti valné hromady svým hlasováním rozhodli o potvrzení stávajícího vedení v čele s předsedou Rady ČTA Antonínem Bauerem. Rada ČTA tak obhájila mandát, který získala na řádné volební valné hromadě teprve v minulém roce.

„Rád bych jménem celé Rady České triatlonové asociace poděkoval delegátům za důvěru. Velmi si vážím toho, že ocenili naši snahu a rozhodli, že můžeme pokračovat v rozdělané práci. Věřím, že toto rozhodnutí pomůže stabilizovat celé prostředí. Zároveň chci ale říct, že veškeré kritické připomínky, které zazněly při valné hromadě, bereme velmi vážně a budeme se na nich snažit pracovat. Jasně nám ukázaly, kolik úkolů teď máme před sebou a co je potřeba zlepšit,“ řekl předseda Antonín Bauer.

Navrhovatelé nového vedení českého triatlonu představili svou vizi před valnou hromadou. Novým šéfem se měl stát Michal Včeliš, který byl dosud zodpovědný za komunikaci.

citováno ze zprávy na www.triatlon.cz

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Triatlony.com muž 07.11.2022 12:16:26

Valná hromada České triatlonové asociace se uskutečnila 5. listopadu v čestlickém hotelu Aquapalace Prague. Na místě byli delegáti celkem 92 aktivních triatlonových klubů. Důvodem takto vysoké účasti je skutečnost, že už před valnou hromadou byly na žádost tří klubů doplněny do programu jednání body o „Odvolání předsedy Rady ČTA a členů Rady ČTA“ a také „Volba předsedy Rady ČTA, členů Rady ČTA“.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.