Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Minařík a Chvalová vyhráli Pilsenmana

Minařík a Chvalová vyhráli Pilsenmana
foto: PILSENMAN

tisková zpráva | 12.08.2018 | přečteno: 2755×

V sobotu 11. srpna se uskutečnil 16. ročník terénního závodu Pilsenman 2018. Sportovní akce se konala na louce u sv. Jiří v Plzni-Doubravce. Stejně jako v předchozích letech se závodilo v triatlonu i kvadriatlonu a celkem se na start postavilo 115 závodníků. Pro diváky byl připraven doprovodný program a jeho součástí byl také dětský duatlon.

Triatlonovou trať (plavání, cyklistika, běh) absolvovalo celkem 73 závodníků. Nejrychlejšího času dosáhl Petr Minařík z Rokycan, který závod zvládl dokončit pod jednu hodinu. Mezi ženami se na prvním místě umístila Teodora Chvalová. Ve velmi populární kategorii tříčlenných týmů zvítězil plzeňský tým s názvem „Jedničky“ ve složení: Jan Majer, Vlastimil Šroubek a Petr Janoušek.

Do náročného kvadriatlonu se pustilo 42 závodníků a čekala na ně několikahodinová náročná trať složená z plavání, jízdy na kajaku/kanoi, jízdy na horském kole a běhu. Z celkového vítězství se opět Michal Peitz, který v čase 4:56 hodin porazil s desetiminutovým náskokem druhého Jana Brože. V kategorii žen byla na prvním místě Veronika Zborníková. Dobře obsazenou kategorii dvojic mužů vyhráli Jiří Bouchal a Michal Tošner, mixy ovládlo duo Barbora Hlaváčová a Jakub Janoušek a ve dvojiích žen zvítězily Kateřina Hnilicová a Adéla Beránková.

Ředitel závodu Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu akci shrnul: „Jsem rád za další úspěšný ročník a doufám, že si závodníci trať i celý závod užili. Samozřejmě děkuji všem partnerům a dobrovolníkům, kteří se podíleli na organizaci závodu a zajistili jeho hladký průběh.“ Kompletní výsledky závodu naleznete na internetových stránkách www.pilsenman.cz.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 12.08.2018 21:44:42

V sobotu 11. srpna se uskutečnil 16. ročník terénního závodu PILSENMAN 2018. Sportovní akce se konala na louce u sv. Jiří v Plzni-Doubravce. Stejně jako v předchozích letech se závodilo v triatlonu i kvadriatlonu a celkem se na start postavilo 115 závodníků. Pro diváky byl připraven doprovodný program a jeho součástí byl také dětský duatlon.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.