Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Mistrovství republiky v duatlonu bude hostit Žamberk

Česká triatlonová asociace | 22.09.2016 | přečteno: 2116×

Již tento víkend se v Žamberku bude rozhodovat o titulech Mistra republiky v duatlonu. Na start se postaví více jak tři stovky závodníků a na startovní listině figuruje spousta zvučných jmen. Sportovce čeká úvodních 5 km běhu zámeckým parkem, 20 km na silničním kole a závěrečné 3 km běhu.

Mezi hlavní favority bude patřit obhájce loňského vítězství Lukáš Kristejn, třetí muž Ford Czechman tour Petr Minařík či junior Vojtěch Bednarský, který teprve před týdnem získal seniorský titul Mistra republiky v terénním duatlonu v Koutech na Desnou. Na startovce nechybí ani několik triatlonových reprezentantů. “Na závod se těším. Po 2 letech, kdy jsem bral bronz, se opět zúčastním a tentokrát s nejvyššími ambicemi. Náročný běžecký okruh není úplně pro mě, ale věřím, že si s ním dokážu poradit. Bude také záležet, jak dokážu zregenerovat po závodě v Pule,” říká Volár, český reprezentant v olympijském triatlonu, který teprve před týdnem skončil na Ironmanu 70.3 v Pule druhý.

Mezi ženami bude mezi hlavní favoritky patřit Šárka Grabmüllerová, která zde loni skončila druhá. Druhé místo získala i před týdnem na MČR v terénním duatlonu a zcela jistě bude chtít umístění vylepšit. Jejími hlavními soupeřkami budou Jana Jiroušková, bývalá reprezentantka v olympijském triatlonu, či juniorky Pavlína Poláčková a Eliška Zelená.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

ČTA muž 22.09.2016 11:17:08

Již tento víkend se v Žamberku bude rozhodovat o titulech Mistra republiky v duatlonu. Na start se postaví více jak tři stovky závodníků a na startovní listině figuruje spousta zvučných jmen. Sportovce čeká úvodních 5 km běhu zámeckým parkem, 20 km na silničním kole a závěrečné 3 km běhu.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.