Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pražský triatlon letos již popáté, ve hře letenka na Havaj

Pražský triatlon letos již popáté, ve hře letenka na Havaj
foto: H-Triatlon

tisková zpráva | 11.07.2016 | přečteno: 4257×

Sdružení H-Triatlon pořádá již pátý ročník amatérského silničního triatlonového závodu, který se uskuteční v neděli 24. července v pražských Horních Počernicích. Cyklistická část závodu povede opět po uzavřené pozemní komunikaci stejnou trasou jako v předchozích čtyřech ročnících. Pražský triatlon je součástí bodované série H-Triatlon TOUR 2016, jejíž hlavní cenou je letenka na havajského Ironmana.

Pro vítězku a vítěze bodované série jsou připraveny také dva LCD televizory.

Ke konci července se v Praze uskuteční již druhý letošní triatlon, pořádaný v rámci bodované série H Triatlon TOUR 2016. Závodníci se mohou těšit na profesionálně připravenou závodní trať, která letos povede tradičně přes Horní Počernice. Zázemí a start závodu je umístěn u rybníku Eliška v ulici K Hrázi. Cyklistická část bude opět bez automobilů na stejné trase jako v předchozích letech. Pražského triatlonu se letos zúčastní řada známých osobností, jako je sportovní redaktor Stanislav Bartůšek, skvělí čeští triatlonisté Tomáš Mika, Ondřej Teplý a Josef Pavlík nebo výborný český herec Petr Čtvrtníček.

Pro všechny účastníky závodu je připraven kompletní profesionální servis, který je zahrnut v ceně startovného. To činí 600 – 1700 Kč v závislosti na rychlosti registrace a výběru náročnosti tratě. Děti do 15 let mají startovné od 11. 7. za symbolických 60 Kč.

„Závodem bude provázet oblíbený sportovní redaktor a komentátor Stanislav Bartůšek, který je pravidelným účastníkům triatlonů dobře známý,“ říká Mgr. Vladislav Dykast, ředitel sdružení H Triatlon. Každý závodník Pražského triatlonu obdrží slosovatelné startovní číslo, energetický balíček, finisherskou medaili, čipové měření času, SMS zprávu s výsledkem, občerstvení v cíli závodu (těstoviny nebo hamburger) a elektronický certifikát s výsledkem.

Chybět nebudou ani oblíbené doprovodné aktivity. Na své si přijdou všechny věkové kategorie – na místě bude živá hudba, ukázky první pomoci a hasičské techniky, děti se mohou zabavit na skákacím hradu, přetahovat se lanem, nechat si malovat na obličej a dospělí si mohou vyzkoušet pohled na svět přes alkobrýle.

Akce se koná pod záštitou paní Hany Moravcové, starostky Horních Počernic, Ing. Zbyňka Richtera, starosty Dolních Počernic, Ing. Ondřeje Martana, starosty Běchovic a Petra Dolínka, náměstka primátorky hlavního města Prahy a radního pro dopravu a evropské fondy a České unie sportu. Jednou z novinek pro letošní rok je informační hodinka „Jak na to“ pod vedením triatletky Veroniky Mikové, který poskytne rady a porady nejen pro začínající triatlonisty.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 11.07.2016 11:50:44

Sdružení H-Triatlon letos pořádá již pátý ročník amatérského silničního triatlonového závodu, který se letos uskuteční v neděli 24. července 2016 v pražských Horních Počernicích. Cyklistická část závodu povede opět po uzavřené pozemní komunikaci stejnou trasou jako v předchozích čtyřech ročnících.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.