Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Tomáš Mika hlavní tváří nového týmu EasyGoRun

tisková zpráva | 09.04.2016 | přečteno: 2759×

Slibný projekt EasyGoRun triatlon tým vznikl za účelem podpory ambiciózních závodníků. Základna zatím čítá pár jedinců v čele s hlavním trenérem a manažerem týmu Tomášem Burdychem a aktuálním mistrem republiky ve středním triatlonu Tomášem Mikou.

Základnu týmu tvoří pár výborných atletů, kteří neskrývají ty nejvyšší ambice. Týmovou jedničkou je současný mistr republiky ve středním triatlonu Tomáš Mika, který se koncentruje na závody typu Ironman. Dalším výborným triatlonistou s dlouhou plaveckou minulostí je Tomáš Martínek, který patří mezi stálici českého středního a dlouhého triatlonu. Trojlístek triatletů doplňuje Petr Loeffelman, který byl v užší plavecké reprezentaci. Tým je doplněn o běžce specialistu Jakuba Pecinu. Týmovým manažerem a headcoachem je Tomáš Burdych – sám aktivní triatlonista a běžec.

„Situace v Česku, co se týká sportovního zázemí pro ambiciózní závodníky, je špatná. Mou vizí je vytvořit kompaktní profesionální celek, který funguje na moderní komerční bázi. Vím, že to je běh na dlouhou trať, ale člověk má vždy jen dvě možnosti – konat nebo nekonat. Já jsem se rozhodl konat, spolu s Tomášem Mikou, který zastává podobné názory, chceme změnit zatvrzelé myšlení ‚to nejde‘,“ uvádí manažer nového týmu Tomáš Burdych.

Hlavní vizí je produkovat kvalitní výsledky jak v triatlonu, tak i v běhu a to nejlépe v mezinárodní konkurenci. Sdružovat podobně smýšlející závodníky, kteří mají chuť tvrdě pracovat. Dále chceme „být transparentní“ tedy ukázat široké veřejnosti, jak trénujeme a co používáme a to prostřednictvím sociálních sítí a youtube.com. Klíčem k úspěchu není žádný tajný tréninkový plán, cesta k úspěchu vede přes nekončící tréninkové úsilí, které právě chceme lidem ukázat. Chceme publikovat dřinu, ať veřejnost vidí, co naši atleti musí podstoupit, uvádí členové týmu.

Sledovat tým můžete na našem webu easygorun.com, facebooku: www.facebook.com/easygorun a twitteru twitter.com/e­asygorun.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 09.04.2016 23:28:50

Slibný projekt EasyGoRun triatlon tým vznikl za účelem podpory ambiciózních závodníků. Základna zatím čítá pár jedinců v čele s hlavním trenérem a manažerem týmu Tomášem Burdychem a aktuálním mistrem republiky ve středním triatlonu Tomášem Mikou.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.