Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Sedmý ročník Brdonoše má do konce června snížené startovné

tisková zpráva | 10.06.2015 | přečteno: 1854×

Pro někoho sedmička šťastné číslo, pro jiného jen číslo. Věřte, že pro mě je to magické číslo, protože vím, co se pod ním schovává. Vím, že se opět po roce sejdu se sportovci, nadšenci, kamarády a společně oslavíme tento ročník. Ať už jste na straně závodníků nebo pořadatelů, věřte, že 7. ročník bude stát za to.

Trať, která prověří vaši celoroční přípravu a nebo vaše odhodlání poprat se s jejími nástrahami, vás jistě nezklame. A není to o tom, že mám nebo nemám natrénováno. Je to o vašem odhodlání, o radosti z pohybu, o síle, touze překonat sám sebe. Dokázat si, že díky tréninku se vyhoupnu na stupně vítězů a nebo díky velkému sportovnímu srdci se porvu s každým metrem plavecké, cyklo či běžecké části, abych na konci hrdě protnul cílovou čáru.

Ať už stojíte na bedně nebo jste na chvostu celkového pořadí, máte můj obdiv, na který se ale můžete vykašlat, protože především ve vás, uvnitř vás, budete mít ten jedinečný, magický pocit ze zdolání 7. ročníku Xterra triatlonu Brdonoš Podlesí, a ten vás bude živit ještě dlouho po té.

Důležité body:

  1. 1.8.2015, Podlesí u Příbrami
  2. Snížené startovné pouze do konce června (pak už je to za pořádný ranec)
  3. Stanové městečko
  4. After party – DJ Tomáš team + živá kapela JZD + ohňostroj
  5. Dětské dopoledne – duatlon + skákací hrad, malování na obličej, soutěže
  6. Doprovodný program – spousta soutěží o hodnotné ceny
  7. Občerstvení – Pivovar Podlesí, který nabídne pivo roku 2015

Moc se na vás, tady v Podlesí, hlavním městě Brdské vrchoviny, těšíme.