Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Frintová v úvodním závodě MS čtrnáctá

Česká triatlonová asociace | 06.04.2014 | přečteno: 2129×

Auckland hostil úvodní závod seriálu mistrovství světa a na Nový Zéland dorazila světová triatlonová špička. Vendula Frintová skončila na skvělém 14. místě. Přemysl Švarc závod nedokončil, když odstoupil v cyklistické čás­ti.

V Aucklandu se bojovalo na tratích 1500 m plavání, 40 km na kole a 10 km běhu, přičemž zejména cyklistická část byla hodně náročná. Závod zvládl nejlépe úřadující mistr světa Javier Goméz ze Španělska, pro kterého to je třetí vítězství ve třetím závodě v řadě. Přemožitele totiž nenašel ani v Mooloolabě a New Plymouthu. Druhý doběhl Brit Jonathan Brownlee, třetí pak Australan Aaron Royle.

Na start se z českých reprezentantů postavil jen Přemysl Švarc, ale po dobře zvládnutém plavání se mu nevedlo v cyklistické části a raději odstoupil. Cíl závodu kromě Švarce nevidělo dalších 18 triatlonistů, z toho 15 z nich nedokončilo právě cyklistickou část.

V ženách se představila Vendula Frintová a po dvou 22. místech ze Světových pohárů se tentokrát zaskvěla. V nadupaném startovním poli doběhla čtrnáctá, když na vítěznou Britku Jodie Stimpsonovou ztratila dvě a půl minuty. Druhé místo brala Anne Haugová z Německa, třetí doběhla další Britka Helen Jenkinsová.

Dalším závodem seriálu MS bude za tři týdny podnik v Kapském městě.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

ČTA muž 07.04.2014 11:42:51

Auckland hostil úvodní závod seriálu mistrovství světa a na Nový Zéland dorazila světová triatlonová špička. Vendula Frintová skončila na skvělém 14. místě. Přemysl Švarc závod nedokončil, když odstoupil v cyklistické části.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.