Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Houmrův triatlon zakončí seriál H-Triatlon Tour

Houmrův triatlon zakončí seriál H-Triatlon Tour
foto: Petr Wittgruber

tisková zpráva | 29.07.2016 | přečteno: 2938×

Sdružení H-Triatlon ve spolupráci s partnery a městem Jiříkov pořádá v sobotu 6. srpna již třiadvacátý ročník největšího triatlonového závodu ve Šluknovském výběžku „Houmrův triatlon“.

Závod, který se bude konat ve Sportovním areálu města Jiříkov u Rumburka, však není určen pouze sportovcům a sportovním nadšencům, ale také hudebním fanouškům. Pro diváky je opět připraven bohatý doprovodný program, na kterém vystoupí například UDG, Atmomusic, Sabina Křováková, Pavel Callta, Sebastian a další.

Houmrův triatlon je součástí skupiny závodů H-Triatlon Tour 2016. Soutěžící s nejvyšším počtem bodů po zakončení H-Triatlon Tour 2016 získá hlavní cenu celého seriálu závodů. Houmrův triatlon je vhodný pro děti a dospělé všech výkonnostních kategorií. „Našim cílem je povzbudit amatérské sportovce, aby se v duchu našeho hesla – Tělo musíme překvapit – objevili na startu po boku profesionálů,“ říká ředitel závodu Vladislav Dykast.

Závod je rozdělen dle pohlaví, věku a výkonnosti. Nejmenší sportovci se mohou účastnit dětského minitriatlonu a pro dospělé soutěžící jsou připraveny sportovní disciplíny na tratích ve třech úrovních náročnosti. Pro plavání, běh a jízdu na kole si mají možnost vybrat trať hobby, klasik či sport a rozdělit se mohou také do štafetových týmů. Plavecká část se uskuteční na rybníku Mexiko (Sport 2 okruhy, Klasik 1 okruh, Hobby 1 okruh) a cyklistická část bude v jízdním pruhu, který bude během závodu uzavřen pro automobily. „Závodníky čeká profesionální měření závodu pomocí čipových pásků, kdy každému aktérovi dorazí po skončení SMS s jeho výsledkem,“ doplňuje Vladislav Dykast.

Po ukončení sportovních aktivit čeká na účastníky závodu i přihlížející diváky bohatý hudební festival, jehož součástí bude i slosování tomboly o zajímavé ceny. Pro děti i dospělé jsou připraveny atrakce a doprovodné aktivity jako například alkobrýle, skákací hrad, házení míčkem a kroužky na terč, přetahování lanem či malování na obličej.

Pro urychlení prezentace účastníků v den závodu je zavedena online registrace s platbou startovného předem. Děti mají v případě včasné registrace startovné zdarma a závodníci si mohou vybrat ze tří typů startovného Silver, Gold a Premium. Základní Silver startovné pro jednotlivce činí 300 – 500 Kč, v závislosti na rychlosti registrace. Závodníci mají k dispozici: energetický balíček, čipové měření času včetně zapůjčeného čipu, občerstvovací stanici na běžecké části závodu, drobné občerstvení v cíli závodu, elektronický certifikát s výsledkem, finisherskou medaili a další služby. V ceně startovného v úrovni Gold a Premium, každý závodník získá navíc bonusové služby. Účastníci se mohou přihlásit i v den konání závodu.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

p30etr muž 26.07.2016 16:08:43

Sdružení H-Triatlon ve spolupráci s partnery a městem Jiříkov pořádá v sobotu 6. srpna již třiadvacátý ročník největšího triatlonového závodu ve Šluknovském výběžku „Houmrův triatlon“. Závod, který se bude konat ve Sportovním areálu města Jiříkov u Rumburka, však není určen pouze sportovcům a sportovním nadšencům, ale také hudebním fanouškům. Pro diváky je opět připraven bohatý doprovodný program, na kterém vystoupí například UDG, Atmomusic, Sabina Křováková, Pavel Callta, Sebastian a další.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.