Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Hledáte vhodný domácí triatlon? Vybrali jsme z červnové nabídky

Hledáte vhodný domácí triatlon? Vybrali jsme z červnové nabídky
foto: Česká triatlonová asociace

Aneta Grabmüllerová | 30.05.2016 | přečteno: 3604×

Zatímco na mezinárodní triatlonové scéně se již dávno závodí, české vody se teprve ohřívají a triatlonová sezóna se naplno rozjede až o nadcházejících víkendech. Vybrali jsme ty závody, které byste si v červnu určitě neměli nechat ujít.

Czechman

Jeden z největších triatlonových podniků na našem území odstartuje již tento víkend. V sobotu 4.června se více jak 600 závodníků postaví na start již tradičního Czechmana. Závod na 1,9 km plavání, 90 km kola a 21 km běhu přilákal do Pardubic zvučná jména. Na start se postaví celkově druhý z loňského ročníku Tomáš Míka či Lenka Králová, která bude obhajovat své loňské vítězství. Závod je součástí Ford Czechman tour. Hlavní závod hlásí již dlouho vyprodáno, můžete se však zúčastnit doprovodného plaveckého závodu Czechman swim, který je součástí i Českého poháru v dálkovém plavání. Více info na http://czechman.cz/

Triatlon Plzeň

Český pohár v krátkém triatlonu Triatlon Czechtriseries 2016 odstartuje druhý červnový víkend závodem na olympijských distancích. Mistrovství ČR věkových kategorií a akademiků a český pohár žactva, dorostu, juniorů a dospělých v triatlonu po několika letech zamíří opět do Plzně. Zajímavostí je, že jej pořádá jediný český triatlonový medailista z Olympijských her v Sydney a trenér české triatlonové reprezentace Honza Řehula. 1,5 km se poplave v Boleveckém rybníku, cyklistická část dlouhá 38 km je bez dovoleného draftingu a na závěr čeká závodníky 10 km běhu v okolí rybníka. Na závod je stále možné se přihlásit na http://czechtriseries.cz/. O týden později pokračuje pohár závodem v Příbrami.

XTri Ostrov

Pro příznivce triatlonu na horském kole se i letos bude závodit v Ostrově v Karlovarském kraji. Závod je naplánován na sobotu 11.6. a je zároveň Mistrovstvím České republiky a součástí Cross triathlon series 2016. V rámci mistrovského závodu se bude závodit na 800 m plavání, 20 km MTB a 8 km běhu. Doprovodný hobby závod se koná na přibližně polovičních tratích. Pro děti je pak připraven závod v duatlonu. Přihlašovat se můžete na xterraostrov.cz do 7.6.2016.

Moraviaman

Třetí červnová sobota bude již tradičně patřit Moraviamanovi. V Otrokovicích se na ironmanských tratích bude závodit již po čtrnácté a závod láká skvělou organizací a bohatým doprovodným programem. Momentálně je na startovní listině již přes 300 jmen a stále je možnost se přihlašovat přes http://czechtriseries.cz. Závod si nenechá ujít ani náš nejlepší triatlonista na dlouhých tratích Petr Vabroušek, který zde na domácích tratích vyhrál již osmkrát! Obhajovat loňské vítězství bude i mistryně světa ve své věkové kategorii na Hawaii Petra Krejčová.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

anetag žena 30.05.2016 23:36:49

Zatímco na mezinárodní triatlonové scéně se již dávno závodí, české vody se teprve ohřívají a triatlonová sezóna se naplno rozjede až o nadcházejících víkendech. Vybrali jsme ty závody, které byste si v červnu určitě neměli nechat ujít.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.