Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

I přes teplé počasí se druhý závod v Kryathlonu na světě uskuteční

I přes teplé počasí se druhý závod v Kryathlonu na světě uskuteční
foto: Miroslav Fajfrlík

Petr Říman | 04.02.2016 | přečteno: 2071×

Tento rok bude v závodě v Kryathlonu ještě větší konkurence, se startovním polem čítajícím sto závodníků. Mezi nimi bude loňský vítěz a všestranný sportovec Petr Šlajs a mnoho dalších, a to i ze zahraničí. Nebude chybět ironman Paolo Chiarino, který se zaskvěl také jako ultraman a stříbrný medailista z Mistrovství světa v zimním plavání v roce 2012.

Martin Dvořák ze společnosti SportGroup provozující SkiPark Chuchle popisuje sněhové podmínky jako dobré: „Stále lyžujeme a dnes večer jsme sníh přesouvali ručně, abychom připravili trať pro blížící se závod.“

Ředitel závodu Jack Bright k blížícímu se závodu řekl: "Podmínky budou podobné jako při loňském závodě, nicméně teplejší zimní počasí bude opět v kontrastu s ostrou Vltavou, která bude mít kolem 3°C. Zimní plavání není jednoduché a navíc když potom máte běžet a běžet na lyžích, tak to opravdu prověří vaši schopnost přizpůsobit se chladu.

Závod je memoriálem našeho nedávno zesnulého přítele Václava Pátka, šampiona v běhu na 3000 metrů překážek, který nás inspiroval i k překonání překážky přílivu teplejšího počasí. Díky tomu můžeme uskutečnit další strhující závod v Kryathlonu."

Závodníci budou nejdříve plavat 250 metrů ve Vltavě, následně poběží 2,5 kilometru a závod zakončí třemi kilometry na trati Ski Parku Chuchle.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

p30etr muž 04.02.2016 12:15:50

Tento rok bude v závodě v Kryathlonu ještě větší konkurence, se startovním polem čítajícím sto závodníků. Mezi nimi bude loňský vítěz a všestranný sportovec Petr Šlajs a mnoho dalších, a to i ze zahraničí. Nebude chybět ironman Paolo Chiarino, který se zaskvěl také jako ultraman a stříbrný medailista z Mistrovství světa v zimním plavání v roce 2012.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.