Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Mistrovství Prahy ve sprint triatlonu již za dva týdny

Mistrovství Prahy ve sprint triatlonu již za dva týdny
foto: Prague Triathlon

tisková zpráva | 28.05.2015 | přečteno: 3121×

V neděli 14. června se v Praze na Hostivařské přehradě uskuteční druhý ročník Mistrovství Prahy v triatlonu. Loni se v prvním ročníku spolu utkaly dvě stovky závodníků nejen z Česka, ale i z Ruska, Venezuely, Španělska, Mexika, Belgie, Kazachstánu, USA a Velké Británie. V letošním roce je očekávána ještě vyšší účast.

Sprint triatlon, ve kterém se bude rozdělovat mezi vítěze 20 tisíc korun, odstartuje český olympionik Jiří Mužík.

„Jsem rád, že se závodníkům na naší akci loni líbilo. Věřím, že i letos přivítáme olympijské závodníky. Těší nás zájem závodníků z mnoha zemí světa. Již nyní je přihlášeno více než 70 závodníků,“ říká Karel Hájek, ředitel závodu.

Závod se koná v areálu Hostivařské přehrady a přilehlém okolí. Areál nabízí mimo jiné i plážový volejbal, jízdu na šlapadlech, nebo dětské hřiště. Navštívit lze také nedaleké lanové centrum, které poskytuje adrenalinové zážitky. Na místě bude regulace dopravy, tak aby byla zaručena bezpečnost diváků i závodníků.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 28.05.2015 21:22:00

V neděli 14. června se v Praze na Hostivařské přehradě uskuteční druhý ročník Mistrovství Prahy v triatlonu. Loni se v prvním ročníku spolu utkaly dvě stovky závodníků nejen z Česka, ale i z Ruska, Venezuely, Španělska, Mexika, Belgie, Kazachstánu, USA a Velké Británie. V letošním roce je očekávána ještě vyšší účast.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.